Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Teljes körű luxus, szórakoztató központ akár 340km/h-ás végsebességgel. Az Mercedes specialista Brabus kezelésbe vette az új, legfelsőbb kategóriás S-osztályost. Ebbe az autóba nem csak egyszerűen a legújabb technikai megoldásokat zsúfolták bele, de a lehető legnagyobb mérnöki precizitással és minőséggel is találkozhatunk.

Az autó egyik érdekessége a csomagtérben elhelyezett extra vékony 3Ghz-es nootebook, amely az autó multimédia rendszerét vezérli. Természetesen hordozható számítógép lévén, bármikor könnyen kivehető és használható akár üzleti tárgyalások alkalmával is. Erre az eshetőségre építettek be egy másodlagos vezérlő egységet, melyet az utastér hátsó részébe beépített speciális konzollal vezérhetünk. A rendszerhez még egy nyomtatót is csatlakoztattak, mindemellett Internet kapcsolat, két USB 2.0-as csatlakozó, TV és DVD nézési lehetőség is tartozik a multimédiás rendszerhez. Manapság egy képernyő már nem is számít luxusnak, ezért jelen esetben sem maradhattak ki a jól bevált, fejtámlába épített kijelzők, beépített DVD lejátszókkal, melyeket igényes fakeretes vezérlő konzolokkal kezelhetünk.

Az autóban természetesen elöl és hátul is, akár két különböző multimédia funkciót is élvezhetünk egy időben.

A beépített számítógép akár 5000 MP3-as zeneszám tárolására is képes. A hangzásról nem csak az autó professzionális hangfalrendszere gondoskodik, hanem az egyes ülésekhez tartozó Sennheiser Noise Gard fülhallgatók is.

A maximális egyediség és komfort érdekében a belsőtérbe számos hasznos elektromos rendszer, luxus Mastik vagy Alcantara bőrborítás, illuminátoros Brabus logók, valamint sport kormány került.

A Brabus a belsőtéren kívül számos újítást kínál az S-osztályoshoz: rozsdamentes sport kipufogórendszert, impresszív chiptuningot, sportos aerodinamikai csomagot, nagyobb teljesítményű fékrendszert, sportosabb futóművet valamint 18-21”-os exkluzív felnik abroncs garnitúrákat.

Az új Brabus S a 2006-os Genfi Autószalonon debütált a nagyérdemű előtt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!