Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ismét egy új alkotás látott napvilágot az orosz tuning szcéna tekintetében, most azonban azok közül, amire nem feltétlen lehetnek büszkék a volt Nagy Medve országában. A moszkvai Status Design a BMW X6-osból készít vérbeli spoilerszörnyet, némi technikai extrával megdobva.

A külső optikai csomag számos beömlővel, nappali fénnyel és dupla ködlámpával felszerelt első lökhárítót, ívelt küszöböket, valamint karbon diffúzoros hátsót foglal magában. Kiegészítésként karbon tükörborítások, dupla iker kipufogóvégek, valamint egy 22 hüvelykes Hartge felnigarnitúra került felszerelésre – ez utóbbi bármiféle ültetés nélkül törpül el a hatalmas sárvédő ívek alatt – ha terepjáró, ha nem – rendkívül buta összhatást alkotva.

Motorilag egy alapvető légszűrő-kipufogó-chip kúrán esett át az X6-os, mindez 74 pacit adott hozzá a gyári 306 lóerőhöz. Láttunk már jobbat, nem is keveset, ez tény, így akinek végképp sikerült elrontani a napját, vigasztalásul alább talál egy csokorra valót más cégek eziránybeli munkásságából.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!