Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az Audi Q7-es brutális, 6 literes TDI motorral is rendelhető és ez az erőforrás a világ tuningcégeinek is megmozgatja a fantáziáját. Nem volt ez másképp az Anderson Germany-vel sem.

Az összkerekes autó alapból 500 lóerővel és kereken 1000 Nm nyomatékkal rendelkezik, mindez 5,5 másodperces 100-ra gyorsulást tesz lehetővé. Egy sima légszűrő csere és vezérlés optimalizálás segítségével 10%-al növelték a lovak számát.

A külsőn nagyobb módosítást nem végeztek, bár valljuk be, ezen a formán javítani már nem nagyon lehet. Karbonnal borították a hűtőmaszk peremét, a tükröket, a tetősíneket és a hátsó diffúzort, míg a logók, a légbeömlők, a dupla kipufogók és a hűtőmaszk többi része csillogó fekete színt kapott. Mindezt kiegészítették még 22 colos felnikkel valamint sötétített hátsó lámpákkal. Az új fékek piros nyergei villannak ki a fekete küllők közül.

Belül továbbra is karbon berakásokkal operálnak, az üléseket pedig fekete Alcantara borítja fehér varrással. Rendelhető extra a hasonló stílusban készült gyerekülés.

Összességében elmondható, hogy egy "pont elég" stílusú átalakítás született, bár az árakról egyelőre nem szól a fáma.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!