Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A kanadai SR Project egy „isteni” tuning csomagot prezentált a Ferrari 458 Italia-hoz. Az idézőjelek nem véletlenül kaptak helyet az előző mondatban, hiszen az isteni jelzőt egyedül a neve miatt érdemli meg a koncepció.

Félreértés ne essék, egy Ferrari mindig, minden körülmények között isteni autó, de a csomag sajnos ehhez nem tesz túl sokat hozzá.Másik oldalról pedig mondhatjuk, hogy egy ilyen autó esetében a kevesebb néha több igen találó kifejezés: mindenki döntse el, hogy jelen esetben melyik állítás állja meg jobban a helyét. Akárhogyan is csűrjük csavarjuk, a látvány gyönyörű.

A juharleveles csapat nem igazán foglalkozott saját fejlesztéssel, hanem rögtön profikhoz fordult. Egészen pontosan a tuning berkekben igen jó névvel rendelkező Novitec-hez. Az új SR Project – Novitec - aerodinamikai csomagban helyet kapott egy első és hátsó lökhárító toldat, új küszöbök, és a matt fekete tető dizájn. További importként Akropovic sport kipufogó rendszert és egy Fogiato Aguzzo, elől 21”-os, hátul 22”-os felni garnitúrát vetettek be. Utolsó simításként pedig egy szintén Novitec fejlesztésű sport futómű is a kocsi alá került.

Konklúzióként már csak egy kérdés merül fel: ez most vajon mennyire nevezhető kanadai tunignak?

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!