Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Idén július 9-én került megrendezésre a II. Sárbogárdi Tuning Találkozó. Beszámoló by Opci:

Szombaton még a nagy meleg előtt megérkeztünk Sárbogárdra. Reggel sorban követték egymást a kiállító cégek, majd a 10:00 órai kapunyitás után már a tunerek is begurultak a találkozó helyszínére. A nagy meleg ellenére szép számmal jelentek meg a tuning autók és lelkes gazdáik, viszont a látogatók csak lézengve érkeztek a rendezvényre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A programok között volt MCA DB Bajnokság, Hangminőség verseny, Erdős Csaba Streetfighter bemutató, láttunk RC Autókat, Lada gumifüstölést, Furci bmx bemutatóját, Tuning kamionokat, Black Cat sexi autó mosását, kipufogó hang mérést, és persze egész nap a Happy Dj's Team szolgáltatta a talpalá valót.

A nagy melegben a büféseknél és a jégkásásnál volt a legnagyobb forgalom, mindenki a hideg innivalókat kereste. A szépségverseny zsűrizése már reggel megkezdődött párhuzamosan a DB bajnoksággal. A DB bajnokságnak és "jót" tett a nagy meleg 140.0 DB feletti eredményeket szinte alig láttunk/ hallottunk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A szépségversenyben az első 5 helyezett kapott ajándékot. A végeredmény okozott némi meglepetést mindenki számára! Például Fetya hifije az első 5-ben nem volt benne, viszont a TOP kategóriát megnyerte. Fakukacé lett a legszebb felni 2. hely, és Farkas István Peugeot-ja kapta a legszebb airbrush 2. helyet.

Délután 17:00 - kor megkezdődött a díjátadó az MCA DB bajnoksággal majd követte a szépségverseny és végül de nem utolsó sorban a Hangminőség verseny zárta a ceremóniát. A találkozóról készítettünk egy werk filmet amit hamarosan láthattok. Egy meglepetésekben gazdag és nagyon meleg szombatot tudunk magunk mögött. Köszönjük a meghívást és kíváncsian várjuk a folytatást......

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!