Azt már tudjuk, hogy az AEZ alufelnijei télen is jók. Ezt hirdeti a rajtuk található SR3, azaz Salt Resistent jelzés, a hármas pedig a három rétegű ellenálló bevonatra (primer, festék és a lakk) utal.

A témának szentelt oldalon pedig egy különleges laboratóriumba pillanthatunk be, ahol az alufelnik felületének tesztelése folyik a legkeményebb téli körülmények között. Egy olyan, egyedülálló információs kampány részesei lehetünk, amely eloszlatja az általános, téli használattal szembeni érveket!

A tudomány világa egy picit másképp

Az ALCAR Group márkái között minden autórajongó megtalálja a maga kedvenc alufelnijét, külösen, ami a téli szezont illeti! Még mindig sokan vannak közöttük olyanok, akikben máig él az a hamis felfogás, hogy az alufelniknek nem tesz jót a hideg, a jég és a téli használat. Ennek tudatában az ALCAR kifejlesztett egy speciális tesztlabort - online. Ez lett az SR3 Saltlab Só-Laboratórium ahol humoros oldaláról közelíti meg ezt a világszerte elterjed, téves felfogást! A három különböző vizsgálati módszerrel még a kétkedő látogatók is megbizonyosodhatnak arról, hogy az ALCAR alufelniken nem hagy sérülésnyomot a közúti só - vagy mégis?

Mielőtt lelepleznénk mindent, csak annyit árulunk el, hogy a 12 órás sóakvárium teszt csak az első állomás. További főszerepet kap egy fogkefe, egy fúrógép és egy sópisztoly is!

Lépj be a sókristályok világába, vagy nézd meg a videót!
Ismerd meg bővebben, az SR3 technológiát ITT.

...és még nyerhetsz is!

Ráadásként egy kis szerencsével a látogatók meg is nyerhetik kedvenc alufelni szettjüket, hogy élesben is tesztelhessék az SR3 lakkozás ellenálló képességét. Ehhez mindössze egy "tudományos" kérdésre kell válaszolnod, a www.sr3-saltlab.com oldalon.