Már az első VIP napon itt voltunk, s jól éreztük magunkat, mint mindig. Azért a genfi kiállításon egymást tapossák az emberek, de itt akkor egymás hegyén-hátán kellene lenni, de nem így van a 140.000 négyzetméter-en. Jól olvassák 140.000!

Az idei autószalonon az első jelentős esemény az volt, hogy a thai kormány új szén-dioxidadó rendszer fogadott el! Nálunk azért nem így megy, amely jármű többet fogyaszt és több CO2 bocsát ki arra több adó jut.
Az Aston Martin elhozta az új DB11 Sports Tourert. De azért James is jelen volt habár egy autó képében a speciális DB10 Spectre. A Rolls-Royce bemutatta a szabott Ghost Extended és persze az új modellt is elhozták a Dawn kabriót.

AToyota ide is elhozta a C-HR-t ami nemrég debütált Genfben. De megjelent a TRD Sportivo változat, a Fortuner, Yaris és Hilux is. A nemrégiben frissült Vios ami B szegmensbe tartozó modell, amiben az új Dual-VVT-i motor volt látható.

Számunkra a főesemény ezen a kiállításon a Chevrolet volt, ahogyan bemutatta a régóta várt frissítéseket a pickup és SUV modell szegmensben. A Colorado Xtreme, igen az egy csodaszép autó vagyis pickup amerikai piac számára fontos, hiszen a Colorado 2013-ban debütált ott.

De ne feledkezzünk meg a legfontosabb látnivalóról az autók mellett, igen, a csinosabbnál csinosabb hoszteszlányokról sem!