Figyelem, figyelem! Ősszel - egészen pontosan szeptember 23-án - újra megrendezésre kerül a Volkswagen-Találkozója a Hungaroringen, ahol ismét egy autó lesz a fődíj. Ezúttal egy Golf VI, ami akár lehet a Tiéd is - a szó mindkét értelmében!

A jelenlegi felhívás azonban főként akkor szól Neked, ha egy hatodik generációs Golffal rendelkezel és éppen az autód eladásán gondolkozol. Mivel immáron hatodik alkalommal kerül sor a nagyszabású rendezvényre, a tombolán megnyerhető gép is stílszerűen egy hatos Golf lesz. A szervezők pedig nem bízzák a véletlenre az autó beszerzését: már most keresik az ideális jelöltet, mely akár a Te autód is lehet.

Tehát ha eladnád a hatosod, most itt a remek lehetőség: regisztrálj, töltsd fel az autód adatait és várd a jelentkezésünket.

Milyen autók jelentkezését várjuk?

Kizárólag hazai első forgalomhelyezésű, lehetőleg minél inkább gyári állapotú, lehetőleg ötajtós Volkswagen Golf MK6 gépjárművek jelentkezését várjuk. Némi tuning természetesen nem akadály, de teljesen átépített modellek ezúttal nem játszanak.

Hogyan tudsz regisztrálni a jelöltek közé?

A dolog rendkívül egyszerű: az autódról töltsd fel néhány képet, valamint minden fontosabb paramétert - az irányárat is beleértve - ezen a linken:

www.amts.hu/golf6

Az adatok feltöltéséhez regisztráció szükséges. Amennyiben van felhasználód a Carstyling.hu-n, természetesen használhatod azt a logint is, ha nincs, a fenti linken azonnal kreálhatsz egyet. Várjuk regisztrációdat!

A Volkswagen-Találkozóról

Az immáron tradicionális őszi giga-treffen 2012-ben, tisztán Golf Találkozóként indult, az akkor debütáló hetedik széria méltó megünneplésére. A nagy sikerre való tekintettel, egy évvel később már sokkal komolyabb felhajtással, rengeteg programmal, Castrol Cup állomással és az új GTI-vel emelte a tétet a hazai képviselet, 3 éve pedig már igazi márkaünnepként, számos típus bevonásával mutatkozott be "A" Volkswagen Találkozó, ami nem csodálkoznánk, ha hamarosan trademark jelölést is kapna. 2015-ben a Golfok mellett már a Passat, Sirocco, Corrado, Bora, Jetta, Vento, Bogár, Transporter és a 40. születésnapját ünneplő Polo típustalálkozókra is sor került a dugig megtelített versenypályán, tavaly pedig még komolyabb felhozatallal folytatódott a sorozat.

A rendezvényről az elmúlt évekhez hasonlatosan folyamatosan csöpögtetjük az infókat idén is, de mindenképpen érdemes csatlakozni a Volkswagen Magyarország Facebook oldalához is!

Bármilyen további kérdést illetően használd a kommentezést itt a cikk alatt!