Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során már hét alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Most újra hatalmas akciókkal itt a következő felvonás!

Ezúttal ne maradj le!

A négynapos eseményt ismételten partnerünk, a világhírű OSRAM legnagyobb hazai e-kereskedője jegyzi. A minőségi név- és arculatváltáson egyaránt átesett LUMENET csapata (korábban: Vilagitas.eu) brutális mennyiségű autós terméket halmozott fel, melyeket ismét extra kedvezménnyel kínál majd Neked! 

Ne feledd, csak négy napig!

Azonnal érdemes szétnézned a termékek között és biztosra menned, hiszen az érdeklődés szokás szerint hatalmas, a legjobb deal-eket várhatóan pillanatok alatt elkapkodják majd. Viszont még ezalatt a négy nap alatt is változik a paletta, ha időben szeretnél értesülni mindenről, kövesd figyelemmel az oldalt, hogy első kézből kapj infókat!

Amire május 11-14. között számíthatsz, annak a fele sem tréfa! Ahogyan az akció szlogenje - "LEDaráljuk az árakat" - is hirdeti, a legnagyobb autóipari gyártók, legkedveltebb autós LED termékeit szerezheted meg most rendkívüli kedvezménnyel. Több, mint 100 jóárasított termékkel az eddigi legkiterjedtebb leárazásokra kerül sor, az akciós készletek erejéig. Légy résen, most nagyot spórolhatsz!

Ne feledd: az árak csak május 14. vasárnap éjfélig élnek majd!