Nyár közepe és Balaton Sound ide, vagy oda, bőven lesz választéka annak is, aki autós programot tervezett a hétvégére. Drift, Gymkhana és tuning találkozó is lesz július 11-én szombaton, ráadásul mindhármat a nagyobb volumenű hazai rendezvények közül kerül ki!

6. Sárbogárdi Tuning Találkozó

A klasszikus autós és tuning találkozók kedvelőit hazánk egyik nagyszabású treffenje, a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő sárbogárdi tuning találkozó várja, melyre ezúttal is érdemes lesz kilátogatni. Idén is nagy számú átépített jármű vár mindenkit egy igazán szép nyári napon, a megszokott remek környezetben, rengeteg programmal: Streetfighter show, Club Wars, Sexy autómosás, DB Race, Autó szépségverseny, gumifüst, tombola és persze sztárfellépők.

A rendezvényen mi is ott leszünk, standdal és színpaddal várunk mindenkit, aki "egy szinttel feljebb" is bemutatná a gépét a nagyközönségnek. Találkozunk szombaton az Ifjúsági Parkban, további részletek itt!

Kiss The Wall 2.0 Retro Drift Kupa / Ladaracing All Stars Gála

Nem csak a Ladák szerelmeseit, de őket kifejezetten várja a Rabócsiring, ahol egész hétvégés exkluzív élményekben részesülhetnek elsősorban a versenyautók és a drift szakág kedvelői.

A jelszó: mindenki kilinccsel előre! A 2015. július 11-12-én megrendezésre kerülő Kiss The Wall Retro Drift Kupa és III. Ladaracing All Star Gála ismét azt nyújtja minden látogatónak és rajongónak, amit annyira szeretnek: több, mint ötven pilótát, izgalmas csatákat, driftet, Ladákat és sok-sok gumifüstöt. További részletek itt!

COLA TRANS GYMKHANA FESZTIVÁL 2015

Igazán izgalmas versengésnek nézhet elébe az is, aki a tököli reptér betoncsíkjánál teszi tiszteletét szombaton. Az egész napos őrület Országos Bajnokság keretei között vonultatja fel egymás ellen hazánk, legjobb pilótáit, garantáltan emlékezetes látványvilággal zajló futamok mellett. Sőt, itt debütál a Motokhana is!

Bővebb infók, folyamatosan frissülő adatokkal ezen az oldalon!

A hétvége nagy kérdése tehát: Gymkhana, Drift, vagy Tuning találkozó?