Leonak már fotóztuk a Mitsubishi lancerét, így nem kétséges az elhivatottsága a tuning iránt. Annyira nem, hogy a közösségépítéssel is lelkesen foglalkozik, ha épp nem a kutyáját idomítja. Mindkettő jó dolog, akár a harmadik, a tuning. Lássuk mit ígér az AMTS-re:

"Hogy mikor alakultunk, azt nehéz lenne megmondani, mivel nem vagyunk klub, szimplán egy baráti társaság. Én speciel 2008-óta minden évben megyek a showra, tehát mióta a Hungexpón rendezik. Szegeden is voltam, de ott még csak nézelődőként. Korábban a JSZV Tuning Klubot vezettem sokadmagammal, még akkor, amikor nem voltunk világelsők az egy főre jutó tuning klubok tekintetében :) Ez persze nem baj, a közösségi médiák segítségével bárki megcsinálhatja a saját csapatát, de ezzel tulajdonképpen "elértéktelenedett" az egész, így már nincs értelme országos klubot fenntartani. Meg nincs is rá már igény...

A csapat elég vegyes, vannak újak, és persze olyanok is, akik már korábban is voltak velünk. Nagy segítséget jelent a Fanat-x csapat aktív részvétele, Máté és Dávid sokat segít a szervezésben és a lebonyolításban is. Természetesen hozzák a vasaikat is, Máté a már tavaly megismert puttonyos-jeges BMW FX 36 ot, Dave pedig a napi "melós", dízel hármas Golf mellé hozza a koronaékszert is, a Delta Integráléját.

?Korábban már látható volt nálunk egy rézvörös, VR6 kettes Golf, melyen a tulajdonos, Pisti mindig mókol valamit, a szívó hathengert hamar kevésnek érezte, és megfújták egy emberes Garett turbóval, így most valamivel 400LE felett jár. Most a hajtáslánc fejlesztése folyik, és hát eddig se volt piskóta a menetteljesítmény, de ha elkészül a jelenlegi projekt, akkor fogalmazzunk úgy, hogy merőben más lesz az élmény :) De erről szerintem ő maga is szívesen beszámol majd kint.

Tavaly volt velünk először Attila, és az ő turbós Toyota MR2-ese, amit az AMTS-en kívül nem nagyon lehet más találkozókon megtalálni. Hosszú évek teltek el, mire az autó elérte a jelenlegi formáját. Atti is maximalista, ha az autójáról van szó, csak a legjobb minőségű alkatrészek és cuccok kerülhetnek bele, bár ezt nem nagyon kell ecsetelni azoknak, akik már látták a gépet.

camp_x

Persze nem tudok mindenkit egyenként felsorolni, hiszen jelenleg 16 autó van a listánkon, így sose érnénk a végére, de annyit elárulhatok: Trabitól a Ferrariig minden lesz nálunk. Érdemes lesz tehát kilátogatni idén is az AMTS-re, biztos vagyok benne, hogy a többiek is gőzerővel készülnek már, hogy űbereljük a tavalyi évet. Ott tali! :D"