Streettuning Workshop

Hát nem is tudom, Szabó Krisztián, a STREETTUNING WORKSHOP alapítója annyi betűt vetett, hogy kis is kelt, nem teszek hozzá semmit, mindent elmond maga:

"A mi történetünk 2006-tól indult akkor alapítottam a Streettuning Club Hungary autós Klubot. Pár fővel kezdtük anno és 2008-ra már egy társ klubbal eljutottunk a Tuning Show Pavilonjába is, köszönhetően Szőke Lacinak. Habár akkor még nem ismertük egymást, így különösen nagy megtiszteltetés volt, hogy 4 autóval kiállíthattunk az A pavilonban. A Tuning Show-s történetünk ezzel kezdődött...

2008-tól minden évben, köszönhetően Lacinak, és remélhetőleg a szép autóinknak kaptunk a pavilonban lehetőséget a kiállításra! Minden évben más-más autókat juttattunk be és ezzel a friss autóépítőknek is segítettünk, hogy sokan megismerjék Őket!

Streettuning Workshop

Minden pavilonban töltött idő arra volt jó, hogy egyre több ismerőssel barátkozzunk és lehetőségeket biztosítsunk mindenkinek akinek szép volt-van az autója ahhoz, hogy bent állhasson és magánszemélyként ezt nem tehette volna meg, de klubbal igen! Ez nagy öröm volt Nekünk, és jó érzés is!

Változtak az idők, kikopott a Klub fénye, de autóink mindig voltak és az Új Street Tuning Club Hungary-val idén is lesznek a pavilonban! Szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert 2008-óta a régi Klubok közül talán csak a Nationel Tunerz aki még mindig ott van meg Mi!

Streettuning Workshop

A StreetTuning WorkShop 2013-ban alakult azon céllal, hogy régi autókat mentsen meg és tuningoljon, illetve egy hatalmas Globális Autókatalógust készítsen a többi projektjei mellett. Így szétváltak útjaink a Klubbal 2014-ben, igaz még közös Standunk volt, de idén Mi is kaptunk lehetőséget a D Pavilonban külön kiállítani! Köszönjük! A Klub a B-ben marad!

Az előéletünkről még annyit, hogy 2006-óta Autós rendezvényeket is szervezünk, kisebbet-nagyobbat kezdetben Zsámbokon indultunk 15 autóval, majd 2009-re 140 autóra nőtt a Találkozó mérete és innen indultunk egy nagyobb volumen felé. 2010-ben Szeptemberfeszt-et szerveztünk a Népligetben 512 autóval és Rekorddal, majd sokfelé az országban szorgoskodtunk sokak örömére, amit az akkori tuning mesterek nagyon szerettek és eljöttek a találkozóinkra. Innen kezdett a Klub egy kicsit megkopni mert a sok találkozó miatt nem volt idő a Klubéletre. 2015-ben már a huszadik Találkozónkat szervezzük meg, ami megint egy különleges lesz. A Világ összes legyártott autótípusát, ami fellelhető és be is tudjuk szerezni, szeretnénk kiállítani egy helyen. Ez lenne az OTT Fesztivál - Autó Generációk Találkozása!

Streettuning Workshop

Szóval a Klub/WorkShop 2006-óta csak a nevén változtatott a fő alapító jómagam /Szabó Krisztián/ szeretném még sokáig megörvendeztetni az autósokat sok minőségi rendezvénnyel és ötlettel! A Klub-ot 2014-óta Juhász Anett irányítgatja új központtal és lendülettel, Ők is szerveznek függetlenül Találkozókat Tőlünk és egyet Velünk!

A Workshop eddigi eredményei, itt a Klub alapítástól számolva írom le:

Találkozóink amiket Mi szerveztünk egyedül vagy közösen mással:

2006 Zsámbok
2007 Pécel
2008 Zsámbok
2009 Zsámbok I-II, Tura
2010 Szolnok, Bp-Népliget /Szeptemberfeszt/, Pécel
2011 Szolnok, Szántód V8, Üllő, Bp-Népliget /Szeptemberfeszt/
2012 Szántód V8, Bp-Lurdy V8
2013 Zamárdi V8
2014 Zamárdi V8, Bp-Lurdy V8, Bp-Köki terminál /KökiV8-Mélygarázs party/
2015 Fót /Ott Fesztivál/

Az eddigi ötleteink:

SHOW - Stílusok kerekeken Autósszépségverseny 2010-2012
TCOTY - Az Év Tuning Autója Választás 2012-
MISS TUNING - Hölgyszépségverseny 2011-
Autókatalógus - Globális Autókatalógus 2000-
CMoG - Autó Generációk Találkozása 2015-
Autóépítő Verseny 2015-

Amire a legbüszkébbek vagyunk:
Rekord papír 2010 - legtöbb átépített autó egy helyen /Bp-Népliget 2010/
Prága Tuning Show 2014 - az egyik autónk TOP20 lett
Autókatalógusunk ami még fejlesztés alatt van: https://streettuning.hu/kereso/

Nagyon szeretem az autókat és nagyon szeretek örömet okozni minden autósnak a rendezvényekkel, a lehetőségekkel, támogatásokkal!

Mi a legjobb a Tuning Show-ban az autósoknak, szerintem: a Csütörtöki bepakolás és standépítés, olyankor mindenki mindenkinek a barátja és ezt a többi 364 napon is így kellene, örülni a másik sikerének!!!

Remélem nem volt túl semmitmondó a sztorim!

Ezek vagyunk Mi, Streettuning Workshop!"