Bizonyára nehéz nem észrevenni, hogy valamivel ismét bővült oldalunk funkcióinak repertoárja. Ismerjétek meg idei karácsonyi ajándékunkat, egyben új partnerünket, a Carlinx autós közösségi portált!

Mi is az a Carlinx?

A CarLinx az autórajongók közössége számára kifejlesztett, új típusú fórummotor, melynek segítségével az autósok mindig friss, releváns és érdekes információkhoz juthatnak. 

Miben más a Carlinx, mint bármely hagyományos fórum, vagy akár a facebook?

A Carlinx különlegessége, hogy arculatát 100%-ban a felhasználói közösség alakítja. Minden felhasználó létrehozhatja saját témáit, a beküldésekre és hozzászólásokra adható pozitív és negatív szavazatokkal pedig nem valamely külső algoritmus, vagy moderátor, hanem maguk a felhasználók döntik el, mely tartalmak érdemesek a közösség figyelemére - és melyek nem. Trollok, krónikus offolók, bérkommentelők figyelem: sorsotok a CarLinx-en a többi felhasználó kezében van!

Hogyan használhatod a Carlinxet?

A Carlinx önálló oldalként is működik, azonban a Carstyling.hu-val szoros együttműködésnek köszönhetően még örömtelibben használható az itteni felhasználóddal. Külön regisztrációval nem is kell bajlódnod, nincs más dolgod, mint a jól megszokott CS-s logineddel belépni a Carlinx.hu-ra, elfogadni a felhasználási/adatvédelmi feltételeket és az usered rögvest él a Carlinxen is.

Itt pedig létrehozhatod saját fórumaidat, melyeknek azon nyomban moderátora leszel, beállíthatod, mely témákat szeretnéd követni és szavazhatsz a hozzászólásokra, hogy mindig a legérdekesebbek legyenek a középpontban. Ami pedig külön jó lesz, hogy autód oldalán már ebből a saját magad által testreszabott feed-ből látsz majd válogatást az újonnan bekerült Carlinx gomb alatt. Na meg persze posztolhatsz Te is, ami csak eszedbe jut és aminek köze van az autók világához.

Posztolni most pedig különösen érdemes!

A Carlinx indulásával együtt ugyanis egy remek nyereményjátékot is indítottunk, melyet első körben kizárólag a Carstyling felhasználóknak hirdetünk meg. A mai nappal elindult egy verseny, ahol 2015. december 31-ig

  • a legtöbb követővel
  • legtöbb hozzászólással
  • legtöbb szavazattal


rendelkező topic elindítója (és egyben adminisztrátora) Ferrari, Porsche vagy rallye autó vezetés közül választhat januártól, ahogy elolvad a hó (már ha egyáltalán lesz).

Vágj bele! Foglalkozz azzal, amit szeretsz és gyűjtsd magad köré azokat, akiket ugyanazok a témák érdekelnek! Vár a Carlinx, mi már fent vagyunk! szemcsó