"Feláldozhatóvá" vált az akciófilmek évtizedek óta ikonikus hőse, Sylvester Stallone egykori sportautója. Az 1968-as Chevrolet Corvette-et maga a sztár tuningolgatta, miután cirka hat éve egy aukción lecsapott rá.

Gyerekkorunk John Rambója rossz ízlésre biztosan nem panaszkodhat, legalábbis a módosítások sorát végigfutva. A veterán izomautó első körben egy 8.3 literes Donovan Big Blockot kapott, mely ötsebességes, manuális váltón keresztül 660 lóerőt küld a hátsó kerekekre.

Az úton maradásról állítható futómű és nagy teljesítményű fékrendszer gondoskodik, az acélvázzal kimerevített full üvegszál kasztni szintén nem mindennapi darab. Felnik terén a stílusban remekül passzoló, ötküllős Boyd Codington garnitúra teszi fel a külcsínre a koronát.

Az utastér komplett új bőrkárpitot kapott, beleértve a műszerfalat, az oszlopokat és az ötpontos övekkel szerelt Corbeau sportüléseket is. További extrák a Flaming River kormánya, szervós kormánymű és ABS fékrendszer, légkondi, valamint egyedi bukócső formájában találhatók.

Ugyan Stallone egyszer már megvált a géptől 129.900 USD (36 millió HUF) fejében, ez mit sem csorbít a sztár hozzá való kötődésén. A Corvette-et jelenleg áruló észak-karolinai Taggart Autosport egy dedikált fotót is bedobott a csomagba, melyen Sly az autó volánjánál ülve látható.

Forrás: CarBUZZ