Lehet utálni, lehet énekesi karrierjét bárminek elmondani, Justin Bieber igencsak jól megél abból, amit csinál. A mára férfivá (?) érett tinibálvány legújabb szuper sportautójára pedig egy kicsit mi is irigyek vagyunk. Na jó, lehet, hogy nem is kicsit.

A sztár fiatal kora ellenére igen szép listát összehozott már a paripáit illetően: négy éve még egy West Coast Customs-ös Cadillac CTS-V-vel kezdte, majd jött a krómfóliás-lilaneonos Fisker Karma, tavaly egy 950 lóerős LaFerrariról szóltak a hírek, most pedig itt az új csoda, egy egyedi Ferrari 458 Italia.

Az átalakításokat ezúttal is a Los Angelesben munkálkodó WCC csapata végezte, szerencsére kicsit sem boyracer módra. A sportautó a típushoz manapság elérhető legkomolyabb japán bodykitet kapta, az egyedi szélesítéseiről híres Liberty Walk (LB Performance) palettájáról. Ami pedig köztudottan jól passzol ehhez a szetthez, az a Forgiato méregdrága garnitúrája, melyre szépen rá is ültették a kasztnit. A fehér feliratokkal ellátott Continental abroncsok már csak a hab a tortán: kifejezetten ütnek.

Végső simításként szatén-kék fóliát kapott a gép, mindez szépen szinkronban a felniken látható fényezéssel.