Német partnerünk, Európa legnagyobb, kifejezetten autók tuningjára fókuszáló kiállítása, a Tuning World Bodensee idén is elkészítette egyik legerősebb PR-eszközét, a Miss Tuning naptárat. Habár voltak kétségeink, a végeredmény kifejezetten mutatósra sikerült!

Aki esetleg még tudná, hol kapcsolódunk mi a dologhoz: a Miss AMTS és a német szépségverseny együttműködése a budapesti Miss Tuning naptárfotózással indult a Tuning World Bodensee szervezőivel, mely során végre hazánk is lehetőséget kapott, hogy a világszerte ismert kiadvány háttértörténeteként választott ország legyen. A közös munka eredménye egy igazán színvonalas naptár, valamint remek barátság lett: a német szervezőcsapat azóta az aktuális szépségkirálynővel együtt az Autó, Motor és Tuning Show kiemelt vendége minden évben, a Miss AMTS győztesének fődíja pedig egyenes út a Miss Tuning húsz finalistája közé.

Idei királynőnk, Oczella Eszter így velünk utazott idén Bodensee-re és egyetlen külföldi versenyzőként remekül helyt is állt a megmérettetésen, nagyon sokan őt várták győztesként a németek közül is. A végeredmény viszont elég érdekesen alakult, gondolatainkat pedig nem is rejtettük véka alá az egésszel kapcsolatban. A győztest látva nem tudtuk nagyon elképzelni sem, hogyan lesz idén ebből olyan naptár, ami méltón foglalhatja el a régiek helyét a falon.

Nos, meglepő, de lett. A győztes hölgy, Liane Günter láthatóan igen sokat változott előnyére - főleg alakra - a tavaszi kiállítás óta, na meg ugye benne van a világhírű Playboy-fotós, Max Seam munkája is, akinek már csak a neve elegendő garancia arra, hogy rossz végtermék nem fog születni. Kihozták a maximumot a dologból, bátran kijelenthetjük, hogy a fotók összességében (az autós-csajos vonalat illetően meg pláne) verik a tavalyi naptár képanyagát.

A felvételek egyébként egytől-egyig Berlinben készültek, a remek belvárosi helyszíneket a Babelsburg filmpark díszleteivel kombinálták, autók terén pedig díjnyertes hazai és a Tuning World Bodensee elit csarnokaiból jól ismert nemzetközi vasakat vetettek be. Külön öröm látni, hogy a 12 gépből öt már járt nálunk is az AMTS-en az elmúlt két évben.

A naptárt végiglapozgathatod online galériánkban, nyomtatott formában pedig természetesen a jövő évi Autó, Motor és Tuning Show-n is megvásárolhatod majd.