A győzelem pillanata, még májusban: középen Julia oemler, balról a magyar versenyző, Burján Ivett

Szinte napra pontosan egy évvel az idei kiadás megjelenése után, a Tuning World Bodensee csapata ma bejelentette a jövő szezonra készült Miss Tuning naptárt. Íme, itt vannak a képek!

A világ talán legismertebb autós-csajos naptárjának fotózására ezúttal Dubaiban került sor,  melyben a májusi verseny győztesét, Julia Oemlert érte a megtiszteltetés, hogy kamera elé álljon. Mint ahogyan a stílusukon is látszik, a fényképeket ezúttal nem a jól megszokott Playboy-fotós, Max Seam készítette, hanem a hasonlóan jó kvalifikációkkal rendelkező Andreas Reiter próbálta kihozni a legjobbat a modellalkatúnak igazán nem mondható lányból.

Az eredmény az alábbi képeken látható, nos az mindenképpen kijelenthető, hogy (értékre) ennyire komoly vasak még egyetlen Miss Tuning naptárban sem szerepeltek. Természetesen mi sokkal szívesebben láttuk volna ugyanezt a kiadványt az idei magyar indulóval, Burján Ivettel, aki egyébként a harmadik helyet szerezte meg a versenyen. A naptár 20€ ellenében már online rendelhető, de egyébként a 2017-es AMTS-en személyesen is megvásárolható lesz a Miss Tuning standján, ahol személyesen Juliával is találkozhattok majd.

A fedlap: sivatag és egy Porsche 911 Carrera

Január: a Simon Motorsport műhelye, egy Lamborghini Aventadorral

Február: a Hotel Atlantis strandján egy Mercedes AMG GT-vel

Március: Dubai egyik legdurvábban átszabott Ford Mustang GT-jével

Április: a Simon Motorsport drift BMW-jével

Május: igazi ritkaság, egy Lotus Evora társaságában

Június: Palm Jumeirah egyik privát stranddal rendelkező villájának teraszán

Július: a strandon, egy 700 lóerős Brabus G63 AMG 6x6-ossal

Augusztus: egy elég jelentéktelen óvárosi fotó, egy tuningolt M5-össel

Szeptember: ugyanitt, egy Barbus Rocket 900-assal

Október: a sivatag közepén, egy igencsak feltűnő Bimmerrel

November: a Brabus Middle-East bemutatótermében

December: újra a fedlapról ismert Carrerával

Ne feledjétek, a 2017-es Miss Tuning választásra jövőre is a Miss AMTS szépségversenyen keresztül lehet jelentkezni, hátha egyszer magyar lányt is láthatunk ebben a remek kiadványban. Hogy hogyan? hamarosan jövünk a részletekkel!

Mint ismeretes, a Miss AMTS és a német szépségverseny együttműködése a budapesti Miss Tuning naptárfotózással indult a Tuning World Bodensee szervezőivel, mely során végre hazánk is lehetőséget kapott, hogy a világszerte ismert kiadvány háttértörténeteként választott ország legyen. A közös munka eredménye egy igazán színvonalas naptár, valamint remek barátság lett: a német szervezőcsapat azóta az aktuális szépségkirálynővel együtt az AMTS kiemelt vendége minden évben, a Miss AMTS győztesének fődíja pedig egyenes út a Miss Tuning húsz finalistája közé.