A Skoda Octavia RS-t enyhe túlzás családi autónak hívni, még akkor is, ha a pakolós verzióról van szó. Pláne a  Rieger optikai tuningjával lesz igazi tűzgolyó a sportkombi, főleg, ha a cseh remeket még DOTZ felnijeivel is összeboronálják.

Pontosan ez a végeredmény, amikor a vezetési élményt egy adag jó Ízléssel ötvöznek: a Skoda Octavia RS a maga 230 lóerejével, 350 Nm-ével és 247 km / órás végsebességével bármely családapa kedvence lehet. A Golf GTI-ből adoptált erőforrásnak köszönhetően a gép menetteljesítménye több, mint parádés.

Hasonlóképpen, a DOTZ CP5 több szempontból is a legjobb paramétereket ötvözi. A tuningcég vadonatúj, stílusos, matt-grafit felnijei már a küllők és a perem találkozásának köszönhetően is masszívabbnak tűnnek. A középrész egyedülálló formája még komolyabb kiállást ad a keréknek.

A sóálló SR3 bevonat pedig garantálja, hogy a CP5 télen se veszítsen fényéből. Ha pedig már fény, a DOTZ további finomhangolásként a küllők széleinek is speciális kialakítást álmodott meg, melyek elrendezésük miatt egyedi, különleges ragyogást eredményeznek.

Méretek és adatok: DOTZ CP5 matt-grafit

  • Méretek: 7,0x16 ", 7,0x17", 8,0x17 ", 8,5x18", 8,5x19 ", 9,5x19", 8,5x20 ", 9,5x20"
  • Kivitel: matt-grafit
  • Gyártás: öntött, egyrészes, 5 lyukas
  • Terhelés: 730 kg-ig
  • TPMS: 100% TPMS-FIT
  • VTE: különböző autómodellekhez
  • Garancia: 3 év
     

A DOTZ CP5 minden autóra tökéletes választás. A felni nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bír, így itthon is legálisan forgalomba helyezhető. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik az CP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Dotz Mag