Info lorem ipsum szöveg

Érdekességek, exkluzív és - jó értelemben - meghökkentő építések.

Hátsókerekes egyes Golfot láttál-e már?

Hát persze, hogy láttál, ott van rögtön a DM Motorsport MK1-es Bad Rabbit-je az 4.2 literes S4 blokkal, vagy a német Asgard Performance építése, melynek hátsó kerekeit egy Lamborghini Gallardo V10-es erőforrása hajtja. A legújabb agymenés pedig Kanadából jött!

Igen, ez tényleg egy rottyra rakott Ferrari 348

Ha a flush stílusokról beszélünk, a téma nem válogat sem technikai megoldások, sem exkluzív alapok tekintetében. Láttunk már épp elég komoly sport- és luxusautót a tökéletes fitment oltárán feláldozva, egy ritka, klasszikus alap esetén azonban mindig nagyobb a felhördülés. Most is.

Mi is a helyzet ezzel a vésett Nissan GT-R-rel?

Az utóbbi napok nagy slágere az idei Tokyo Auto Salon keretei között bemutatásra kerülő "rézmetszett" R35 Nissan GT-R, melynek készítői számára minden bizonnyal ezekben a pillanatokban érkezett el a világraszóló ismertség.

Rat Rodot Ladából? Ó, igen!

Se vége, se hossza az oroszok kreativitásának, már ha a közkedvelt hazai retró modellről, a Ladáról van szó. Rat Rodot azonban még nemigen láttunk a repertoárban.

Itt az öndriftelő DeLorean: ezt még Marty McFly is kipróbálná!

Hatalmas évforduló van ma, nem csoda tehát, hogy a csapból is a Back to the Future trilógia folyik. A film második része szerint ugyanis pont a mai napon, amerikai idő szerint fél kilenckor érkezik Marty McFly, igen, Vissza a Jövőbe.

A legaljasabb sleeper

Sleeper, azaz jelentéktelen külsővel rendelkező, de a színfalak mögött botrányosan felpaprikázott erőgép. A meglepetésautó, ami a legdrágább kategóriás sportautók felvágós tulajdonosainak is képes néhány kellemetlen pillanatot okozni.

Na ez egy farmotor, B+

Van az a szint az autóépítésben, amire már igazán nincs magyarázat. Kis kasztniban megbújó hatalmas motorblokkot - lásd, audi Quattro V8 az egyes Golfban - számos esetben láthattunk már, mi van azonban akkor, ha az a motorblokk egyáltalán nem akar elbújni?

Honda S2000 V10

Dupla annyi henger, dupla annyi öröm - állt az indoklás a legutóbbi motorcserélt példány magyarázataként, ahol egy Corvette V8-as blokkja került a legendás F20C helyére. De van jobb!

Oldalkocsis motor, vagy oldalmotoros kocsi?

François Knorreck technikusként dolgozik Saint-Etienne kórházában, Franciaországban, így igen közeli kapcsolatot ápol a különféle gépekkel - nem meglepő módon pedig szabadidejében is örömmel bütyköli őket.

A világ egyetlen Ferrari pickupja

Alig néhány hét telt el az igazán zöldségessé alakított, Chevrolet El-Camino stílusra átépített platós öreg Mercedes esete óta, most itt egy újabb darab, ezúttal az angoloktól. Az alap itt viszont egy Ferrari!

Na ez aztán zöldséges!

Egy 1979-es dízel Mercedes, valamint egy hasonló korú amerikai izomautó hibridje első olvasatra semmi jót nem ígér. Tüzetesebben megismerve azonban meglepően tetszetős a végeredmény!

Limuzin egy '66-os Mustang-ból!

Party-limóvá műtöttek egy 1966-os Ford Mustang-ot Amerikában. Nem az a vicc, hogy megcsinálták, hanem az, hogy volt, aki megvegye!

Kabrió Nissan GT-R?

A Newport Convertible Engineering tavaly júliusban robbant be a köztudatba a 2014-es Range Rover tetejének lecsapásával, most a Nissan GT-R kabrióváltozatát álmodták meg több különböző kivitelben.

Ez aztán a sleeper: Toyota Prius LS1 V8!

Családi autókból lesz a legjobb sleeper. Nem is olyan régen adtunk hírt egy Nissan GT-R motoros amgol Quashqai-áról, amit azonban az Autofab művel a nagy vízen túl, már művészetszámba megy.

Luxuslimó a Porsche Panamera-ból

Olcsó közhely, de sok pénzzel szinte bármit meg lehet valósítani. Ebből a hófehér 2013-as Porsche Panamerából például nyújtott luxuslimuzint varázsolt a gazdája.

A 10 legfurcsább sugárhatjóműves jármű

Repülőgép hajtóműve egy autóban. Már ez önmagában érdekesen hangzik, nem is véletlen, hogy gyorsulásokon hatalmas népszerűségnek örvendenek ezek a füstöt és lángot okádó, hihetetlen teljesítményű szörnyetegek.

Hullaszállító dragster az AMS-től

Szeretnél gyorsan átugrani a másvilágra? Ezzel a beteg járgánnyal lehetséges! Az AMS Performance létrehozott egy szörnyeteget, amelynek az alapját egy 1996-os Chevrolet Caprice hullaszállító képezi.

BMW E39, turbós Toyota Supra blokkal

Főleg versenyautók körében népszerű átalakítás a BMW komplett motorjának cseréje, ez legtöbb esetben az M-es gyári sportszéria blokkjának adaptációját jelenti. De mi van akkor, ha valaki már az M-es csúcsblokkot cserélné?

Kerekeken guruló YouTube lejátszó a Kia-tól

A Kia Motors, a YouTube Music Awards globális rendezvény egyik hivatalos szponzoraként négykerekű videórögzítő fülkévé és több képernyős YouTube lejátszóvá alakította a 2014-es Soul-t.

Lazareth Wazuma V8F ME, a Ferrari motoros quad

Az egyedi motorok és autók gyártására szakosodott Lazareth sosem volt épelméjűek gyülekezete, e tényt pedig már több ízben alátámaszttották.

1 2 3 4 5 6
Összesen 102 találat 6 oldalon