A Mansory még csak néhány hete mutatta be az alap Huracan-hoz készített tuningcsomagját, máris itt a Huracan MH1-hez készült Torofeo elnevezésű pakett, melyet az idei Genfi Autószalon látogatói élőben is megcsodálhattak. 

A Mansory szakemberei jócskán megpiszkálták a talján fenevad erőforrását. Vadonatújak a dugattyúk, a hajtókarok, a duplaturbó, a vezérműtengelyek, az üzemanyag-ellátó rendszer, a rozsdamentes kipufogórendszer és a vízhűtéses intercooler is. Az erőkúrának köszönhetően az 5.2 literes V10-es blokk kereken 1.000 lóerő és elektronikusan szabályzott 1.000 Nm leadására képes.

A brutális kraft mellé nem meglepő módon elképesztő menetteljesítmény is társul. A Torofeo Huracan 2.7 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, végsebessége pedig 340 km/h.

A német luxustuner a Huracan külsejét illetően sem volt tétlen. Az első lökhárító LED-es nappali menetfénnyel és átalakított, vastag fekete kerettel ellátott légbeömlőkkel valamint egy új koptatóval gyarapodott, míg a hátsó fertályon a masszív légterelő, a brutális diffúzor, a szögletes kipufogóvégek és a méretes szellőzőnyílásokkal tarkított, átrajzolt hátsó szoknya jelentik az újdonságot.

A widebody-kitnek köszönhetően, a kocsi sárvédőívei elöl 30, hátul pedig 40 mm-rel szélesebbek a gyári kivitelnél. A hátsó kerékjárati ívek óriási légbeömlőket kaptak, melyek a fékek hűtését segítik elő. A főleg karbonszálas műanyagból készült karosszériacsomag természetesen küszöbtoldatokat is tartalmaz, és a Mansory nem feledkezett meg az egyedi könnyűfém felnikről sem.

Az utastérben az újrabőrözött ülések és a világoskék-karbonmintás betétek árulkodnak arról, hogy nem gyári Huracan-nal van dolgunk.