Bár a Mercedes SLS AMG már nincs gyártásban, a tuningcégek nem feledkeztek meg róla! Legutóbb például a Royal Customs és a Pfaff Tuning alakította át a modellt, most pedig itt a Prior Design PD900GT elnevezésű pakettje a sirályszárnyas stuttgarti kupéhoz.

A vesztfáliai Kamp-Lintfortban székelő tuningcég karosszériacsomagja vadonatúj, a diffúzorral összekötött légbeömlőkkel, koptatóval és légterelő bajszokkal ellátott első kötényt, japán stílusra emlékeztető szegecselt sárvédőív-kövérítéseket, küszöbtoldatokat, hátsó diffúzort, valamint szellőzőkkel ellátott motorháztetőt és masszív hátsó szárnyat tartalmaz.

A widebody szett megkövetelte a nyomtávszélesítők beépítését is, így az autó az egyedi tízküllős feketére fújt alufelniken jobban fekszi az utat.

A német tunerek csak az SLS AMG külsejét szabták át, a motor tehát maradt az eredeti 6.2 literes V8-as blokk, amely 591 lóerő és 650 Nm leadására képes. A gyári adatok szerinti 3.8 másodperces százas sprint, valamint a 315 km/h-s végsebesség valószínűleg javult az aerodinamikai elemek által biztosított nagyobb leszorítóerőnek köszönhetően.