A japán Office-K az ázsiai szigetország egyik meghatározó tuningcége,  számos neves háttéripari gyártó beszállítója, ám amit a Ferrari 458 Italia-val műveltek az egyenlő a szentségtöréssel.

Az olaszok büszkesége horganyzott acélra emlékeztető csiricsáré, a szivárvány minden színét felvonultató fóliázást kapott, ám az Office-K-nak ez sem volt elég, a karosszéria élein és vájatain végigfutó fekete csíkokkal, valamint óriási, az egész első lökhárítót beterítő cápaszáj-grafikával fejelték meg a látványt, így született meg a Golden Shark elnevezésű borzalom.

Hogy tovább fokozzák az összeragasztgatott 458 Italia "szépségét", a japánok 22 colos rózsaszín-arany Forgiato Aguzzo-M felniket szereltek a gyári papucsok helyére, az első lökős ormótlan karbon bajszokat, a kocsi fara pedig hatalmas, szintén szénszálas műanyagból készült légterelő szárnyat kapott.

Nem tudjuk, mi történhetett az Office-K műhelyében, talán megromlott a sushi, vagy túl erős volt a szaké, annyi viszont biztos, hogy a csupaszáj Golden Shark az utóbbi idők egyik legrondább, legízléstelenebb Ferrari tuningja.

Pedig láttunk már a szigetországból cifra dolgokat keletről, többek közt sárkánnyá alakított BMW Z4-est, spoilerezett Pagani Zondát, vagy éppen neonban úszó Lamborghini Gallardókat, de ez talán már tényleg sok egy kicsit.