Budapest, 2017. március 14. – A világ piacvezető autólámpa gyártójaként az OSRAM elkötelezett a folyamatos termékfejlesztés, tartósság és az átfogó minőségellenőrzés iránt. Ezen szempontok mind, együttesen jelennek meg a társaság új, a tavalyi Automechanika kiállításon bemutatott Ultra Life és Xenarc Ultra Life termékcsaládjában. A hosszútávon fenntartható, megbízható, minőségi járművilágítás terén történő folyamatos innováció magától értetődő, hiszen a világon szinte minden második személyszállító járműbe OSRAM lámpát szerelnek.

Ahány vezető, annyi féle járműhasználat, de vezessen egy autótulajdonos bármennyit, a tartós és minőségi világítás mindannyiunk számára nagyon fontos tényező, hiszen a biztonság mellett növeli a vezetési komfortot és gondtalanabbá teszi az életet. Az OSRAM Ultra Life lámpái „folyamatosan” csak világítanak, azonban ezek a fényszórók nem csak kiemelkedő, a standard fényszóróknál akár négyszer hosszabb élettartamukkal, hanem egyszerű kezelhetőségükkel is kitűnnek. Ezen tulajdonságaik alapján - az újratervezett Ultra Life halogén és Xenarc Ultra Life xenon izzók - azok számára nyújtanak kézenfekvő megoldást, akik éves szinten sok 10 ezer, esetleg 100 ezer kilométert autóznak, vagy éppen bonyolult a járműveikben az izzócsere folyamata.

Még hosszabb élettartam: Halogen Ultra Life

Városban vagy az autópályán, rövid vagy hosszú utazás során hatékony és optimális megoldás a rendkívül hosszú élettartamú, újratervezett Ultra Life halogén izzó. A megújulás után az Ultra Life fényszórólámpák akár négyszer tartósabbak, mint a hagyományos halogén lámpák, és optimális fényt adnak az úton, akár 100.000 kilométeren keresztül. A dekoratív ezüst kupakkal készülő lámpák ideálisak az átlátszó üvegburás fényszórókban. A termékek H1, H4, H7 és H11 kivitelben kaphatóak. Az Ultra Life sorozat az OSRAM újonnan bevezetett, különböző kategóriák szerint kialakított csomagolás színkódjai közül, a hosszú garanciával rendelkező, tartós autólámpákat jelölő, zöld dobozban kaphatók.

300.000 kilométer egy lámpával: Xenarc Ultra Life

Az új Xenarc Ultra Life sorozat is kivételes tartósságával tűnik ki elsősorban. Ez az új xenon lámpa is akár négyszer tartósabb a standard társainál. A járművek akár 300.000 kilométert is megtehetnek, mielőtt ki kellene cserélni az izzókat. Ezzel jelentős megtakarítás érhető el – ismerve a minőségi xenon fényszóról költségeit – amellett, hogy csökken a hulladék mennyisége és a környezetterhelés is. A hosszú élettartamú Xenarc Ultra Life technológia a D1S, D2S, D3S és D4S kivitelű xenon fényszóró lámpáknál érhető el. A boltokban ezeket az izzókat is zöld csomagolásban találják meg a vásárlók a polcokon.

Egyedülálló garancia és minőségellenőrzés

Az Ultra Life termékcsaládokhoz a piacon egyedülálló módon kiterjesztett garanciák tartoznak. Magáncélú felhasználás esetén az Ultra Life halogén izzói mellé 4 éves, míg a Xenarc Ultra Life xenon izzóira kiemelkedően magas, 10 éves garancia érhető el. A garanciák érvényesítéséhez a megvásárolt izzót az autótulajdonosnak 30 napon belül, 3 egyszerű lépésben online regisztrálnia szükséges az OSRAM oldalán, ahol a részletes garanciális feltételek is megtalálhatóak.

Az OSRAM nem csak kifejezetten hosszú garanciavállalásával építi a bizalmat, de küldetése, hogy minden beszerelt OSRAM xenon lámpáról elmondhassa a tulajdonosa, hogy eredeti. Az utóbb említett kérdés kiemelten fontos, hiszen a hamisítványokkal szemben csak az eredetivel garantálhatók az innovációs előnyök és a vevői biztonság. Minderre a társaság létrehozta az OSRAM TRUST Programot, amely lényegében egy kétlépcsős biztonsági folyamatot jelent. A xenon típusú, így a Xenarc Ultra Life izzók estében először győződjünk meg a csomagoláson elhelyezett speciális címke, valamint az izzók fejrészén feltűntetett egyedi adatok meglétéről. Majd online ellenőrizzük az eredetiséget az adatok felhasználásával a www.osram.com/trust oldalon, ahol a programról részletes útmutató és további információk találhatók.

A termékeket pedig beszerezheted akár a márka legnagyobb hazai e-kereskedője, a Lumenet oldalán is, az OSRAM szokványosnak semmiképpen nem nevezhető standjával pedig az AMTS-en is találkozhatsz - keresd őket az "A" pavilon 43. standján, március 24-26 között a Hungexpón!