A Rusty Rodders Car Club március 24-26. között immáron 10. alkalommal rendezi meg az épített autók versenyét, mely évről-évre növekvő osztrák, olasz, horvát, cseh, szlovák és szlovén részvétellel immáron nemzetközivé nőtte ki magát. Az idei AMTS-en pedig felteszik azt a bizonyos pontot az i-re!

A tizedik nemzetközi Hot Rod Show

A Rusty Rodders Hot Rod Show egyre elismertebb, hiszen Európában ez az egyetlen ilyen jellegű rendezvény!  A versenyre minden olyan járművel nevezhetnek, ami gyári 1965 előtti modellből lett drasztikusan átalakítva optikailag és/vagy technikailag, betartva a nemzetközi erre vonatkozó tradicionális szabályokat!

A Rusty Rodders Car Club az első magyar Hot Rod autós kultúrát képviselő zártkörű autós társaság. A klub 2007-ben alakult meg. A belső szabályzata és irányelvei az eredetileg Amerikából származó mintát követik, ahol már legalább 60 éve űzik ezt az életformát. Kelet-Európa egyetlen Nemzetközi „Colorral” (Klub Címerrel) rendelkező, ismert és nemzetközileg is elismert klubja, ami a leghitelesebben és legradikálisabban képviseli a klasszikus Hot Rod és Custom építést és az ezzel járó életformát. A tagság egyik legalapvetőbb feltétele a képviselt technika birtoklása és szeretete mellett, a tagok egymás közti szoros baráti kapcsolata és tisztelete. Számukra ez nem csak egy hobby, hanem életstílus.

A show-n résztvevő járműveket (min. 25 db) a Rusty Rodders Car Club előzetes szűrés után engedi a szakmai zsűri és a nagyközönség elé, hogy aktív bevonásukkal minden évben megszavazzák az év legkedveltebb építését! Ez a Best of Show díj! Ezen kívül keresik a legjobb Hot Rod, Custom, Oldie és Léghűtéses kategóriában nevező építéseket.

6. MISS PIN UP HUNGARY szépségverseny!

A Rusty Rodders Hot Rod Show keretein belül megrendezett Miss PinUp Hungary szépségverseny, hazánkban egyedülálló módon eleveníti fel az amerikai 40-es, 50-es évek hangulatát és stílusjegyeit. A verseny hívatott megtalálni azt a nőies Nőt, aki megjelenésével a legjobban visszaidézi az adott téma stílusát mind frizurájával, mind sminkjével valamint fellépő ruhájával legjobban képviseli a PinUp lány fogalmát.

A jelentkezőink közül internetes szavazás után választják ki azt a 20 hölgyet akik az AMTS nagyszínpadán vetélkedhetnek a Miss PinUp Hungary 2017 címért, a Sunny Diner arca címért, valamint a készpénz- és értékes tárgynyereményekért.

Amit tudni szeretnél a versenyről: https://miss-pinup.com

A buli a rendezvény zárása után sem áll le!

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak március 25-én szombaton, a Rusty Rodders Hot Rod Show After Party-jára a Kuplung bárba, hogy végigbulizzák az éjszakát a Rock & Roll jegyében! Három zenekar, burlesque és rúdtánc show, valamint a Miss Pin Up Hungary 2017 döntője is itt várja a nagyérdeműt!

Nemzetközi mezőny durvábbnál-durvább átépített egyedi veteránautókkal, egy igazán autentikus szépségverseny, valamint a Rusty Rodders csapata igazán egyedi színfoltot hoz az idei Automobil és Tuning Show kavalkádjába. Nézd meg őket az "A" pavilon Hot-Rodoknak szentelt részlegében, március 24-26 között a Hungexpón!