A technikai sportkellékek beszerzése közel sem könnyű feladat, s ezt pontosan tudják mindazok, akik érintetek valamely vonatkozó sportágban. Éppen ezért szükséges, hogy legyen egy cég, mely garantáltan biztosítani tudja mindazt, amire egy professzionális, vagy a technikai elemekre nagy hangsúlyt fektető amatőr versenyzőnek csak szüksége lehet.

A Versenyfelszerelések webshopot azért hozták létre, hogy a vásárlás ne csupán lehetséges, de gyors és kényelmes legyen. A termékek teljes kollekcióját kínáljuk online felületen, legyen szó speciális ruházati elemekről és versenyautó kiegészítőkről, vagy biztonsági eszközökről. Mindegy, hogy rallyról, vagy gokartról van szó, minden kiegészítő megtalálható, amire csak szükség lehet.

A Digital Fire Kft. reprezentáns bemutatóhellyel rendelkezik, ahol a sportok szerelmesei élőben is megtekinthetik kínálatunk egyes modelljeit, melyek ma már az internet segítségével, néhány kattintást követően villámgyorsan eljutnak mindazokhoz, akik a webshopon keresztül vásárolnak. A cég célja, hogy magyar sportolók számára egy olyan világot tudjanak teremteni, melyben nem okozhat gondot soha egy-egy technikai elem, vagy kiegészítő hiánya és elő tudják segíteni a hazai versenyzők hosszútávú nemzetközi sikereit.

Forgalmazott márkák többek között: ALPINESTARS, OMP, SPARCO, GP RACE, ARAI, BELL, STILO, MOMO, SIMPSON, QSP, D2 RACING,stb...

A Versenyfelszerelések standjával az AMTS-en is találkozhatsz, az "A" Pavilon 100. standján, március 24-26 között a Hungexpón, a HENES elektromos kisautó pálya közvetlen szomszédságában!