A CUPRA dinamikájával és sebesség iránti vágyával gyakorlatilag születése óta elkötelezett a hazai élsport mellett, több ágazat meghatározó mobilitási partnere. A spanyol márka így a magyar korcsolyázás legkiválóbb testvérpárját, Liu Shaolin Sándort és Liu Shaoangot is aktívan támogatja.

A márka az AMTS-en is jelen lesz, ahol külön standon fogadja az érdeklődőket. Ide látogatnak el a rendezvény szombati napján, május 28-án a Liu testvérek is, akiket egy CUPRA által fémjelzett közönségtalálkozón lesz lehetősége a kilátogatóknak jobban megismerni, és megtudni azt, ők miért elkötelezettek a spanyol sportmárka mellett.

Mondhatni sorsszerű jele is volt annak, hogy a Liu testvérek és a CUPRA útja eggyé vált, hiszen a CUPRA 2018-ban pontosan azon a napon bontott zászlót és vált önálló márkává, amikor február 22-én a Burján Csaba-Knoch Viktor-Liu Shaolin Sándor-Liu Shaoang négyesváltó 5.000 méteren olimpiai aranyérmet nyert Magyarországnak a phjongcshangi 23. téli olimpiai játékokon. A korcsolyázó testvérpár a kezdetek óta nagykövete a márkának, Liu Shaolin Sándor még a CUPRA első hazai szalonjának megnyitóján is jelen volt. 2021 januárja óta pedig mindketten CUPRA modellekkel közlekednek a hétköznapokon.

A testvérpár idén az AMTS-re is kilátogat, május 28-án, szombaton 12:15-től a nagyszínpadon, majd 12:30-tól a CUPRA standjánál találkozhatnak velük az érdeklődők, ahol a márka hazai képviselői átadják Liu Shaolin Sándornak új autóját.