Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az alapesetet tekintve Porsche specialista Switzer Performance Innovation ismét a kakukktojásként megvadított Nissan GT-R kapcsán került a köztudatba. Az ohiói cég azonban még magasabbra tette a lécet, a korábbi P700 csomagot további 100 lóerővel toldották meg.

Bármilyen meglepő, az új produkciót P800-nak keresztelték, a szám pedig ezúttal is a maximálisan elérhető lóerők mennyiségére utal, melyhez csekélynek nem nevezhető, 950 Nm-es nyomaték is dukál. Ezzel természetesen még nincs vége a történetnek. Az AP karbontárcsás rendszerével nem csak a fékerő igazodott a teljesítményhez, de kellemes súlycsökkentést is sikerült abszolválni a gyári alkatrészek cseréjével. Ugyanez történt a hátsó szárnnyal is, melyet szintén karbon elemmel váltottak fel, a légterelésről mindezen túl utólagos diffúzor is gondoskodik.

A feljavított légzés ellenoldalára titánium kipufogó rendszer került, futómű terén pedig a JRZ állítható szettjét szerelték fel. Odabent a Bride dönthető sportülései kaptak helyet, kizárólag a komfort jegyében, hiszen a megrendelő – egy angol úriember – kifejezett kérése volt a pálya használat mellett a normál közlekedésre való alkalmatosság biztosítása is.

Megkapta.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!