Az M&D tunerei nemrég rukkoltak elő egy új pakettel a BMW 650i kupéhoz, ami Prior Design által tervezett karosszériaelemeket, teljesítménynövelést és némi utastércicomát is tartalmaz.

A 650i az M&D által áthangolt motorvezérlésnek és az új, 80 mm átmérőjű kivezetésekkel ellátott X-Pipe sportkipufogónak köszönhetően 510 lóerőt és 750 Nm nyomatékot teljesít.

A Bömös PD6XX elnevezésű widebody kit-je a Prior Design szakembereinek munkáját dícséri és új első valamint hátsó lökhárítókat, koptatót, hátsó spoilert, küszöbtoldatokat, hátsó diffúzort, kiszélesített kerékjárati íveket illetve átalakított, szellőzőkkel ellátott motorháztetőt tartalmaz.

A bajor kupé 21 colos Rennen könnyűfém felniket is kapott, melyeken Continental Sport  Contact 5 abroncsok feszülnek. Természetesen a futómű sem maradt érintetlenül, a 650i szépen meg lett ültetve.

Ami az utasteret illeti, az eredeti kárpitokat Nappa bőrre cserélték, a műszerfal, a kormány, a középkonzol és az ajtók pedig vörös színű betéteket kaptak.

A Prior Design 6-os sorozathoz készített widebody csomagjait már korábban is megcsodálhattuk. Írtunk már többek között a vörös fényezésű szélesített 6-os Coupe-ról illetve a Pearl Black fantázianevű M6 Gran Coupe-ról is.