A Lamborghini legújabb modellje, a Huracán sem kerülheti el sorsát abban a tekintetben, hogy mindig lesznek, akiknek egy ritka sportautó sem elég egyedi.

Azoknak, akik ki akarnak tűnni még ebből a nem túl népes tömegből, ott van többek közt a Mansory, a Vivid Racing munkája, sőt brutális módon szélesített Libery Walk csomag is, most pedig megérkezett a GMG Racing átalakítása.

A kaliforniai Santa Anában működő műhelyt egy magánszemély bízta meg az előzőekhez képest szerénynek mondható átalakítással, ami egy GMG sport kipufogórendszerrel kezdődött. Az alapból 600 lóerőhöz 25-öt ad hozzá, a súlyból viszont 25 kg-t vesz el az új csomag.

Következő lépésben felkerültek a jól ismert ADV. 1 felnik elöl 20, hátul 21 colos méretben és Pirelli P-Zero gumikkal szerelve, ezután még jól rájuk is engedték a kasztnit egy Novitec Tridente modul segítségével.

A karosszéria elemein a Vorsteiner hátsó spoiler felcsavarozásán kívül nem változtattak, a matt fekete fóliával együtt viszont biztosan sok jövőbeni irigykedő tekintetet ragasztottak az autóra.

Mindezek után nem hiányzott más, mint felkérni egy neves fotóművészt, aki alaposan körbefotózza a végeredményt. Ennek végkifejletét láthatjátok a galériánkban.