A SEMA Show az egész világ autóiparának kiemelt ünnepe, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy  egy itáliai tuningcég egy európai stílusban épült német autót mutat be a standján,

Az olasz MOMO-t leginkább kormányairól és utastéri kiegészítőiről, kisebb mértékben pedig felnijeiről ismerheti az átlagtuner, a legfrissebb Volkswagen Jettát alapul vevő építésük pedig mindkettőből bőven tartalmaz csemegéznivelót.

A lényeget az OEM+ irányvonalba remekül passzoló 19 colos Revenge felnigarnitúra jelenti, mely egyébként a cég első osztottküllős  designja, A konkáv szetten 235/35-ös Pirelli abroncsok feszülnek, a menetmagasságról a H&R rugóstagjai, a megállásról a Brembo négydugattyús, lyuggatott tárcsái gondoskodnak. A gyári 210 lóerős teljesítménynek sportlégszűrő, valamint a Milltek kipufogórendszere pakol alá némiképp.

Odabent a MOMO GT50 Anniversario kormánya a highlight, a sportos hangulatot pedig a brand színeiben bőrözött-logózott elemek fokozzák.  További érdekesség a bal oldali szellőzőbe applikált, az utastér megvilágításával harmonizáló intelligens kis ledes kijelző, mely a 0-100 km/órás gyorsulásmérőtől a hőfokvisszajelzőn át a kilométeróráig mindenre beprogramozható.