Nem nagy meglepetés, hogy az Audi RS6 Avant elég népszerű alany a tuningcégek körében. Legutóbb az ABT készített limitált szériás csomagot a német izomkombihoz, de John Ollson, az MTM és az O.CT is átalakították már az RS6-ot, szóval nagyon úgy tűnik, hogy az ingolstadti fenevadnak komoly tuningpiaca van. A Litchfield Imports főleg a Subaru-módosításairól híres, most azonban ők is letettek az asztalra egy brutális RS6 Avant pakettet.

A gloucestershire-i székhelyű műhely olyan erőkúrát ötölt ki az RS6-hoz, melynek köszönhetően simán felveszi a kesztyűt a Bentley GT3-mal a Porsche GT3-mal vagy akár a Lamborghini Huracán-nal egy piroslámpás rajt esetén, ugyanis a kocsi gyári 552 lóerős teljesítményét 750 lóerőre növelték.

Az izomcsomag átprogramozott motorvezérlést, nagyobb légbeömlőket, egyedi, Litchfield-gyártmány szénszálas légszűrőházat és 90 mm-es leömlőket, sportkatalizátort valamint egy Akrapovic kipufogórendszert foglal magában. Ez utóbbi nem csak a nagyobb teljesítmény és a tekintélyt parancsoló hang miatt fontos, hanem mert 8 kg-val könnyebb a gyári darabnál.

A nagyobb kraft természetesen harapósabb fékeket is megkíván, így a brit tunerek Goodridge rendszert szereltek az RS6-ra, minimálisan áthangolták a felfüggesztést, az abroncsokat pedig szupertapadós Michelin Supersport gumikra cserélték.

A fenti módosítások ellenére a Litchfield állítása szerint komfort-módban vezetve az RS6 Avant továbbra is egy mindennapi használatra alkalmas családi kombi, a 750 lóerő meg biztos jól jön, ha sietni kell a gyerekért az óvodába...