Ha a különböző flush stílusokról beszélünk, a téma nem válogat sem technikai megoldások, sem exkluzív alapok tekintetében. Láttunk már épp elég komoly sport- és luxusautót a tökéletes fitment oltárán feláldozva, egy ritka, klasszikus alap esetén azonban mindig nagyobb a felhördülés. Most is.

Ezúttal valaki egy valóban nem mindennapi patinás sportautót, az 1989-1995-ig gyártott Ferrari 348-as egy példányát vágta stancbe'. Az elkövetők - ki gondolta volna - japánok, egészen pontosan a Hokkaido szigeten található FERS.Cru és a Slacker's Haunt névre hallgató drift shop, akik számára ez az építés minden bizonnyal most végleg meghozta a világhírt.

Habár borítékolhatóan többen vannak, akik szerint egy ilyen autóhoz kézlevágással büntetendő szentségtörés bármilyen szinten is hozzányúlni, a csapat nem riadt vissza sem a hátsó ívek mesteri kasztnismunkával történő kiszélesítésétől, sem a gyárinál élénkebb, gyöngyházasabb vörös fényezés bevetésétől, sem a futómű radikális átalakításától.

A földre természetesen airride rendszer süllyeszti a gépet, a robbantott gumikkal szerelt, irgalmatlan szépen bedöntött háromrészes WORK VS-XX garnitúra pedig a pontosan a Hellaflush nagykönyvében megírtak szerint találkozik a sárvédőkkel. Ez így bizony egy csillagos ötös, de valószínűleg sokan kiegyeztek volna az egyel korábbi, szolidabb verzióval is:

A FERS.Cru részletes fotósorozatot tett közzé az építésről, a galériában ebből szemezgettünk. Akit érdekel a teljes, ezen a linken meg is nézheti.