Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elmúlt hétvégén hatodik alkalommal került sor az egyik legnagyobb belga tuning-autókiállítás ez évi állomására, az International TuningSalon 2005-re. A háromnapos rendezvényen több mint 300 (!) módosított autócsoda volt megtekinthető.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A show-nak az egyik legnagyobb belga komplexum, a Nekkerhallen adott otthont. A Mechelen városában található objektum leginkább egy hatalmas, hi-tech hangárra emlékeztet, melynek 18.420 m2-es befogadóképességét szinte teljesen megtöltötte a nemzetközi szintű autó-felhozatal. Elsősorban természetesen belga autók voltak kint megtekinthetők, de a környező országokból, Hollandiából, Angliából, Németországból, sőt még Mallorcáról is érkeztek kiállítók.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Számos helyi, sokunk számára bizonyára ismeretlen szerviz és tuningüzlet képviseltette magát a rendezvényen, mint az Xtreme Racing Parts, az AVB Sports vagy a VT-Sports, de megtalálhattuk kint olyan nagy nemzetközi cégek standjait is, mint pl. a német a KW-Suspension, vagy autóhifi terén (többek között) a Pioneer, vagy Ground Zero.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A rendezvény sztárvendége az MTV Pimp my Ride című műsorából ismert West Coast Customs csapata volt, akikkel bárki találkozhatott egy kézfogás, vagy egy autogram erejéig. A szervezők bánatára viszont egy saját készítésű munkájukat sem hozták magukkal.

A nemzetközi szinten is exkluzív kiállításra a hétvége alatt összesen 82.000 látogató volt kíváncsi, a felhozatalra pedig nem hiszem, hogy bárki panaszkodhatott volna… de erről inkább beszéljenek a képek!

Galériánkat belga testvéroldalunk, a www.tuning-scene.net hozzájárulásával töltöttük fel. A teljes képsorozat (cirka 300 kép) az ő oldalukon is megtekinthető.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!