A napokban - érthetően - sok kérdést kapunk Tőletek a szeptemberi AMTS-el, valamint a rendezvényeket korlátozó kormányrendelettel kapcsolatban. Íme egy kis összefoglaló, mire is lehet számítani az őszi felvonást illetően!

500 fő alatt-felett

Az első és legfontosabb kérdés: a médiában sajnos sokszor pontatlanul jelennek meg a rendezvényekkel és megtarthatóságukkal kapcsolatos információk. A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló, a mai napon augusztus 15. utánra határozatlan időre meghosszabbított 285/2020. (VI. 17.) Kormányrendelet kizárólag a zenés, táncos rendezvények megtartását korlátozza, de azt is csak 500 fő felett. 

Ezt erősíti a hivatalos oldalon lévő, aktuális korlátozásokról szóló tájékoztató: https://koronavirus.gov.hu/korlatozasok, valamint az Operatív Törzstől (legfrissebben tegnap délután) kapott tájékoztatás is.

Az AMTS nem zenés-táncos rendezvény, így a fenti korlátozások nem érintik, azaz a rendezvény - az összes többi Hungexpós kiállításhoz hasonlóan - továbbra is megtartható.

Hogyan lesz biztonságos?

A rendezvényre látogatóink biztonsága érdekében számos újítással készülünk. Első körben, az AMTS nagyobb területen, az eddig látottaknál sokkal szellősebb standelhelyezéssel, szélesebb közlekedőkkel valósul meg. Az idén 120.000 m2-en elterülő show önmagában is hatalmas területen osztja szét a látogatókat (jobban, mint pl. egy átlag bevásárlóközpontban), de a zsúfoltság elkerülése végett, hamarosan a kiállítás egyes napjaira is csak limitált számban vásárolhatók majd meg a jegyek.

A programjaink szinte mindegyike a kültéren, szabad levegőn kerül megrendezésre, a nyereményjáték regisztrációt pedig online formában lehet majd elvégezni, hogy ehhez se kelljen majd sorban állni. Külföldi kiállítókat továbbá csak az engedélyezett európai országokból fogadunk, az aktuális, hatályban lévő szabályozások szerint.

A bevezetésre kerülő biztonsági intézkedésekről folyamatosan tájékoztatunk majd Benneteket!

Mi van akkor, ha..?

Habár a vírushelyzet Magyarországon szerencsére stagnáló fázisban van, szeptemberig ez bármely irányban változhat. Természetesen a résztvevők biztonsága és egészsége számunkra prioritást élvez, bármilyen változás történne a járványügyi helyeztet illetően, figyelembe fogjuk venni a releváns állami és központi hatóságok iránymutatását, és minden általuk javasolt intézkedést követni fogunk.

Amennyiben ez esetleg azzal jár, hogy a rendezvényt - akár szervezői, akár kormányzati döntésből fakadóan - idén nem tudjuk biztonságosan megszervezni, a tavaszi felvonáshoz hasonlóan a látogatók dönthetik majd el, hogy a jegyeket a jövő évi rendezvényünkre használják fel, vagy pedig visszaváltják.

A Porschét mindenképpen kisorsoljuk!

Az AMTS 2020 nyereményautója, a Porsche Boxster S

Ami viszont biztos, hogy bárhogyan is alakul a helyzet, idei nyereményautónk, a Porsche Boxster S biztosan kisorsolásra kerül, akkor is, ha esetleg a rendezvény elmarad. Ebben az esetben azon látogatóink vehetnek részt a nyereményjátékon, akik meglévő jegyüket a jövő évi rendezvényre használják fel, vagy még az idén vásárolnak belépőt az AMTS-re.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk - addig is készüljetek, mi is ezt tesszük! zsír