Mindennapi életünket számos eszköz, használati tárgy vagy műszaki berendezés könnyíti meg. De a műszaki világ folytonos innovációinak köszönhetően bármennyire is fejlődnek a gyártástechnológiák, mindig adódnak kisebb nagyobb szerelni, javítani való feladatok. Különösen igaz ez például az autóiparban, de említhetnénk akár az otthonunk körül előforduló munkákat is.  Legyen szó tehát otthoni vagy professzionális szervíz környezetről egy dolog mindkettőben közös: A szerelési munka kifogástalan elvégzéséhez nagyon pontosan kell látnunk a munkaterületet, ehhez pedig elengedhetetlenek a megfelelő fényviszonyok.

Ezért bizony kényelmetlenül érezhetjük magunkat, ha nincs elég a természetes fény, vagy olyan területen kell dolgoznunk, amely eleve plusz megvilágítást igényel. Ezt a bosszantó helyzetet egy praktikus nagy fényerejű mobil világítással könnyen elkerülhetjük. Persze legtöbbünknek egyből az elemlámpa jut eszébe, aminek viszont a legnagyobb hátránya, hogy egyik kezünkben tartani kell, ami jelentősen korlátozza a munkavégzést. Ezért egy jól felszerelt szerszámosláda, garázs vagy szerelőműhely, valamint autós kesztyű- és csomagtartó kiváló minőségű, praktikus kialakítású LED-es fényforrást is tartalmaz, amit szükség esetén bosszankodás nélkül bevethetünk.

A következőkben bemutatott megoldások, biztosan  Neked is beválnak majd, dolgozz akár egy szerelőműhelyben, vagy az otthonod körül! Az autóvilágítás terén piacvezető OSRAM az idén tovább bővítette LEDinspect szerelőlámpa termékcsaládjának porfolióját. Megjelent a PRO SPACE 1000, PRO HELI 1000, valamint a FLOOD 10W és 20W-os munkalápa. Ezeket a csúcsminőségű LED-ekkel felszerelt szerelőlámpákat speciálisan a szerelőműhelyekben történő professzionális felhasználásra álmodták meg a szakemberek, ebből adódóan kiváló alternatíva az otthoni barkácsoláshoz is beltéren és kültéren egyaránt. A beépített különböző világítási funkciók, mágnesek vagy kampók változatos felhasználást biztosítanak.

LEDinspect FLOODER 10/20W

Állítható fényerősségű, kompakt, de erős LED-es reflektorral ellátott szerelőlámpa különböző felhasználásra lett kifejlesztve. Alacsony és intenzív világítási erősség mellett (típustól függően 600lm/1000lm és 1200lm/2000lm) villogó funkcióval is ellátott, utóbbi esetben az 5-10 óra működési idő akár 20 óra is lehet. A LED-ek 6000 kelvines, intenzív hideg fehér fényt biztosítanak. Könnyen tölthető, USB kábelen keresztül, akár egy power bankról is. Ütés, szennyeződés és fröccsenő víznek ellenálló. Rögzítő állvány és mágnes biztosítja a hatékony és kényelmes használatot.  A gyártó 2 éves garanciát nyújt. Ideális autószereléshez, felújításhoz, falfestéshez vagy kempingezéshez.

 

LEDinspect PRO SPACE 1000

Egy főlámpatestből és két oldallámpatestből álló, erős LED-ekkel felszerelt szerelőlámpa, ha professzionális eszközre van szükséged. Egy sokoldalú világítási rendszer, amely változtatos elrendezéseket biztosít, így lámpaként, elemlámpaként és spotként is használható. Sőt a bépített mágnesekkel rögzített két oldallámpa eltávolítható és külön is használható. Alacsony és intenzív világítási erősség mellett (főlámpa: 500lm/1000lm, oldallámpák: 250lm/500lm) villogó funkcióval is ellátott, utóbbi esetben a 4-10 óra működési idő akár több mint 12 óra is lehet. A LED-ek 6000 kelvines, intenzív hideg fehér fényt biztosítanak. Ütés, szennyeződés és fröccsenő víznek ellenálló. Kialakításának és a beépített mágnesnek köszönhtően hatékony és kényelmes használatot biztosít. A gyártó 2 éves garanciát nyújt.


LEDinspect PRO HELI 1000

Flexibilis és multifuncionális, többirányű fejjel, erős LED-ekkel felszerelt szerelőlámpa, ugyancsak professzionális használatra. A lámpához tartozik egy különálló állvány is, mely 1,75 m magasságig emelhető.  Alacsony és intenzív világítási erősség mellett (500lm/1000lm) villogó funkcióval is ellátott, utóbbi esetben az 4-10 óra működési idő akár több mint 12 óra is lehet. A LED-ek 6000 kelvines, intenzív hideg fehér fényt biztosítanak. Könnyen tölthető, micro USB kábelen keresztül. Ütés, szennyeződés fröccsenő víznek ellenálló. Forgatható horog és mágnes biztosítja a hatékony és kényelmes használatot. A gyártó 2 éves garanciát nyújt.