Idei nyertesünk, Cserveni Tibor a Ferihegy Autó Volkswagen márkakereskedésben vehette át a Porschét

A Ferihegy Autó vecsési bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2020-as AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es és 2018-as és 2019-es évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet ezúttal rendhagyó módon, a tavaly decemberben végül online formában megvalósult rendezvény keretei között sorsoltunk ki a jegyüket megtartó látogatóink között.

Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még 2020 januárjában, a WestEnd City Centerben építettünk át nyilvánosan, néhány nap leforgása alatt. Az ezután következő pandémiás időszak minden létező fogatkönyvet átírt rendezvényszervezés terén, az ígéretünket azonban tartottuk: végül - ha online formában is - a show sem maradt el és gazdára talált minden idők talán legnépszerűbb AMTS-főnyereménye, a Porsche Boxster S is.

Először a fedélzeten

A nyereményautón szokás szerint szinte minden fő momentum átalakult. A kasztni vonalait a Rieger bodykitje és légterelői egészítik ki, Vogtland futómű, az AKH kínálatából pedig MOMO felnik és Toyo abroncsok kerültek fel. A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér, az autó színét pedig minőségi, kétszínű 3M fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata. 

Próbakör a tavaszi napsütésben

Az egyedi Porsche Boxster S friss tulajdonosa, Cserveni Tibor Dunaharasztiról származik és egy kombi Astra mellé parkol majd be a roadsterrel. Tibor már több éve látogatja az AMTS-t, az idei felvonásra pedig 3 jegyet vásárolt, melyekkel családja körében vesz majd rész a júniusi show-n. Nyereményét - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan egy napfényes március eleji délelőttön vehette át.

Az autó mellé egy 50.000 forintos Racing Fuel üzemanyagutalvány is járt a MOL Racing Kft. jóvoltából

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyertesnek a Boxsterrel, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett a 2020-as nyereményautónk megszületéséhez!

Új nyereményautót építünk!

De az se csüggedjen, aki nem nyert: a júniusi show-ra egy új autót építünk, melyért természetesen bárki indulhat, aki érvényes jeggyel rendelkezik az idei felvonásra. A játékra minden már meglévő, valamint újonnan vásárolt felnőtt, vagy családi AMTS jeggyel regisztrálhattok majd. A pontos részleteket - na és természetesen az új  nyereményautót - hamarosan közzétesszük oldalunkon!

Összefoglaló videónk a nyereményautó építéséről

A Porsche Boxster S nyereményautó módosításai és az építés partnerei:

FutóműVogtland típushoz gyártott  ültetőrugó szett a Vogtland Magyarország jóvoltából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj 19 colos MOMO RF-01 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

BodykitKomplett, típushoz gyártott első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott FR / Rieger szett a Tuning World kínálatából.
DekorációÚj színárnyalat a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliáinak köszönhetően, a profi telepítés pedig a VIll-Fény Kft. és a PB Wraps érdeme
Hifi és MultimédiaHertz mélynyomót, az új erősítőt, a Macrom multimédiás fejegységet a Hififutár webshopjából szereztük be.

InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék nívós bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. kínálatából választottuk.


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták. Az autó típusazonos hátsó lámpáira a RS-Tuning kínálatában találtunk rá.

MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
ÜzemanyagA nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
Szerszámok és eszközökAz autó építése a BAHCO professzionális szerszámaival és felszerelésével történik, melyeket a Sandviken Tools Kft. forgalmazza
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott

 

Sok örömteli kilométert kívánunk az autóval!

Ne feledjétek, a show 2021-ben júniusban kerül megrendezésre, ahol minden teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárló látogatónk azonos eséllyel indul jövő évi nyereményautónkért! A jegyeidet már most meg tudod kedvezményesen vásárolni a rendezvény hvatalos weboldalán, a dátumot pedig érdemes feljegyezned a naptáradba:

2021. június 25-27. AMTS!