Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen volt, illetve még most is van lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli ősszel lesz: jelentkezz, és tarts velünk Prágába!

A meghívást idén is az AMTS-en évek óta nálunk vendégeskedő cseh barátainktól kaptuk, akik mindig népes delegációval és szép autókkal érkeznek hazánkba is. A korábbi saját szervezéseik még Brno-ban, Tuning Salon Brno néven futottak, majd 2012-től költöztek a fővárosba, a PVA Expo területére. Azóta a rengeteg fejlődésen átesett komplexumban, az évről-évre fejlődő Prague Car Festival égisze alatt kerül kerül megrendezésre a show, ami mára már messze többről szól, mint tuningról. Tavalyhoz hasonlóan, 2022-ben is három nagy rendezvény, a Classic Expo, a Racing Expo és a Tuning Expo hármasa tölti meg a csarnokokat, összesen 30.000 m2-en.

Az idei felvonáson pedig ismét nagy szeretettel várják hazánk tunereit, akik az AMTS / Carstyling.hu szervezésében vehetnek részt a kétnapos bulin! Részletek alább!

Helyszín: PVA Expo Prága, Csehország
Távolság: 533 km Budapesttől
Dátum: október 29-30.
Utazás: Egyénileg, vagy megbeszélés szerint konvojban
Bepakolás: október 28 péntek, 14:00-20:00
Jelentkezési határidő: augusztus 30, kedd 18:00!
Extra: kiállítási hely és két belépő, VIP autósként két fő részére ingyenes hotelszoba péntek és szombat estére

A baráti együttműködés keretei között, akár 10 magyar autónak is adott a lehetőség, hogy a Carstyling.hu-t, és egyben hazánkat képviselje a Cseh Köztársaság legjelentősebb tuning eseményén. A létszám természetesen a jelentkezőktől, és a szervezők döntésétől függően bővülhet és szűkülhet is.

Szállás és városlátogatás

A csehek nagy hangsúlyt fektetnek a vendégek kényelmére is: az elmúlt évekhez hasonlóan most is a négycsillagos, wellness-részleges Hotel DUO szállodában kap kétszemélyes szobát minden külföldi vendégautós, így bárki elviheti párját egy remek nyár végi hosszú hétvégére!

Hotel opciók - ingyenes-e a szállás, vagy sem?

A csehek, az elmúlt évekhez hasonlóan kétféle konstrukcióban várják a VIP autósokat. A valóban számukra legkülönlegesebb építések gazdái kapnak ingyenes szállást, akiket a szervezők válogatnak ki a jelentkezők közül. Ugyanakkor nagyon szívesen látnak minden, a kiállítás színvonalát megütő autót a rendezvényen, akik beférnek a keretbe, számukra pedig diszkont - 85 Euro / éjszakás - áron kínálnak dupla ágyas hotelszobát (reggelivel) ugyanabba a hotelbe. A VIP jegyeket és minden vele járó privilégiumot természetesen az így bekerült autósok is megkapják.

Gyere Te is velünk!

Amennyiben szeretnél velünk tartani, nincs más dolgod, mint megírnod részvételi szándékod, neved, kísérőd nevét (ha lesz), Carstylingos azonosítód, valamint telefonszámod a [email protected] e-mail címre, legkésőbb augusztus 30-án, kedden este 18:00 óráig!

Minden adat fontos, erre légyszíves figyelj oda, mert a hiányos regisztrációkkal nem tudunk mit kezdeni!

Amennyiben esetleg nincs fent az autód az oldalon - miután sürgősen pótoltad a hiányosságot :) - az azonosítód helyett mindenképpen küldj képeket, és adatokat is róla az e-mailben!

Az infókat továbbküldjük a szervezőknek, az autókat pedig ők fogják kiválogatni a jelentkezők közül. Mivel igen jeles kiállításról van szó, elsősorban top kategóriás stance, illetve show stílusban épült autók jelentkezését várjuk, de természetesen a kategória nem minden: ha úgy érzed, autód megállná a helyét odakint, írj!

Hogyan megyünk ki?

Mivel az autóknak legkésőbb a rendezvényt megelőző nap 22 óráig puccba vágva, standfelépítve bent kell állniuk a pavilonban, Budapestről a tervek szerint 28-án pénteken 12:00-kor (az időpont / helyszín még változhat) indul, szokás szerint a Lurdy mélygarázsából. Az út szerencsére nem sok, összesen 533 km, javarészt autópályán cirka 5-5.5 óra alatt fogjuk megtenni. A helyszínen van lehetőség az autók takarítására.

A rendezvényt közvetlenül a zárás után (az eddigi infók szerint 17:00-kor) hagyjuk el autókkal, innentől a hazajutás már mindenki a saját tempója szerint történik. 

Ha kedvet kaptál a dologhoz, nincs más hátra tehát, mint jelentkezned a fent leírtak szerint, az eseményről további infókat pedig ezen a linken találsz! További kérdéseiddel ezt a fórumot, vagy a [email protected] email címet bombázhatod.

Ne feledd: a jelentkezési határidő augusztus 30, kedd 18:00!