A Miss AMTS szépségverseny 10. évfordulójának alkalmából egy exkluzív meglepetéssel is készült az Automobil és Tuning Show csapata. Örömmel értesítünk, hogy új kiadványunk, a prémium-elegáns vonalat képviselő Miss AMTS naptár már megrendelhető, ráadásul most akár akciós csomagban is megvásárolható, a jövő évi AMTS belépőkkel együtt!

Az egyedülálló, limitált kiadásban készült naptár főszereplői a Miss AMTS 2022 döntős hölgyei, akik hazai high-end járművek társaságában mutatják be bájaikat, 12 hónapon keresztül. A naptár mind kreatív témájában, mind anyagában a legmagasabb kategóriát képviseli, feltűnő méretével (590 x 435 mm) bármely iroda, műhely, vagy otthon falának méltó dísze lehet.

Szerezd be Te is a Miss AMTS naptárad most!

A naptárat postai úton juttatjuk el hozzád, néhány napon belül a kezedben lehet - autórajongók számára karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás!

Ha pedig kicsit betekintenél a kulisszák mögé is, videónkban a naptár készítésének  legizgalmasabb pillanatait vettük górcső alá.

Így készült a 2023-as Miss AMTS naptár

Hivatalos weboldalunkat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal és a részletekkel, kísérd figyelemmel közösségi oldalainkat és a www.amts.hu-t!