A Bentley rendkívül sikeres házi tuning csomagja, a Mulliner upgrade, immár nemcsak a Continental Gt Coupéból, hanem a Continental Flying Spurból is stílusosabb és sportosabb gépet varázsol.

A Mulliner csomagot először a 2004-es Continental GT coupé-re fejlesztették ki, és rendkívüli sikeres volt azon Bentley tulajdonosok körében, akik inkább a sportosabb, kortárs formákat preferálják. Mostantól a népszerű kiegészítő a Bentley négyajtós Grand Tourerjére, a Continental Flying Spurra is könnyen applikálható.

A Csomag főbb elemei:

- 20 inch-es sport felnik, 275/35-ös R20 sport gumik
- aluminium sport pedálok
- krómozott sport sebesség váltó
- gyémánttal tűzdelt, rovátkált üléshuzat
- Bentley emblémával ellátott fejtámlák

A Continental Flying Spur jónéhány jellemzőjét megváltoztatták a 2007-es évre. A standard műholdas navigáció már DVD alapú, ami az eddigi CD alapú rendszereket helyettesíti. A DVD rendszer előnyei a nagyobb gyorsaság és rövidebb válaszidő, valamint a hatalmas tárolókapacitás, ami lehetővé teszi akár egész Európa letérképezését egyetlen lemezre. A Flying Spur a legkorszerűbb vezetéknélküli telekommunikációs technológiát használja, alapfelszereltségként egy Bluetooth alapú (rSAP) telefonrendszerrel látja el a Bentley.

A hagyományos Bentley stílusnak megfelelően, a Flying Spur jövőbeli tulajdonosai úgy érezhetik, hogy egy teljes mértékben személyre szabott, előrendelt autót kapnak. Haba tortán pedig a Bently paint-matching szolgáltatása, mely egészen egyedi színezet kialakítását teszi lehetővé.

Ha én gazdag lennék...