Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legújabb Opel Astra GTC az idei Genfi autó show egyik fénypontjának bizonyult. Az Irmscher tuning cég által átdolgozott speciális Astra kupé látványa számos autós szívét megdobogtatta - és nem csak az Opel fanokét.

Az autó dinamikus látványa, brutális ereje és nem utolsó sorban koncert minőségű hifi rendszere minden kívánalomnak eleget tesz. Az Irmscher Astra látványa kívül - belül sportosságot sugároz, amiben nagy szerepe van a választott narancssárga – fekete színkombinációnak, az új aerodinamikai elemeknek, valamint a tekintélyes méretű felni - gumi kombinációnak.

A változtatások sorát kezdjük az optikánál. Az egész csomag a sportosságot és erőt hívatott hangsúlyozni: felkerült egy saját tervezésű első lökhárító Irmscher hűtőráccsal, az autó eleje így igazán egyedi tekintetű lett. További változtatásként küszöbök, tető spoiler, átdolgozott hátsó lökhárító, valamint az Irmscher dekorációt egészítik ki az alapból is formás karosszériát.

A külsővel összhangban a belső tér kialakítása, és színvilága is az utcai versenyautók stílusjegyeit hordozza. Sport bőrülések, sport kormány, valamint számos alumínium díszítő elem gondoskodik a verseny-feelingről. Az autó másik különlegessége a hifi rendszer, mely a legmagasabb minőségű komponensekből raktak össze a cég mérnökei.

Az Irmscher-nek teljesítmény tuning tekintetében se kell a szomszédba menni. Összesen három motorhoz kínálnak extra lóerőket: az 1.7 literes dízel erőforráshoz 20, az 1.9 literes változathoz 25 ráadás lóerőt garantálnak, a csúcsot pedig a 2.0 literes turbófeltöltős aggregát jelenti a maga 270 pacijával.

Az Opel Astra GTC futómű tekintetében is igen jól sikerült. Az autó 30mm-rel került közelebb az aszfalthoz, ezáltal sokkal kezelhetőbbé és sportosabbá vált. Az optimális tapadásról pedig a 19”-os titánium GT Star felniken feszülő 225/25-ös abroncsok gondoskodnak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!