Eljött a tavasz, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor jön meg mindenkinek a kedve ahhoz, hogy autója hifijét fejleszteni kéne. Hogy ezt a vágyat ki lehessen elégíteni, itt az ideje bemutatni Magyarországon a Jensen RS hangszóró termékcsaládot, mely már Nyugat-Európában bizonyított márka. Most, először, hazánkban is ki lehet próbálni!


Mivel ez az első alkalom a termékek bevezetésére, bevezető, és igen kedvező árakkal lehet megvásárolni a hangfalakat. A SurányHIFI ezzel a hangszóróval igen magasra tette a mércét a magyar autóhifi piacon, ugyanis fél ár alatt fogják árulni termékeiket. Ez önmagában is hihetetlen ajánlat, de igaz! Érdemes megismerni, kipróbálni, letesztelni. Az ár ugyanis a Jensen RS esetében nem a minőséget, hanem a soha vissza nem térő alkalmat tükrözi.


A termékpaletta nagyon tág. Ovál, koax, komponens, minden méretben bármely autóhoz alkalmazható. A magyar piacban nagy a potenciál, az emberek itt szeretik a minőséget. A SurányiHIFI idáig is arról volt híres, hogy jó terméket, magas színvonalú szolgáltatást adott olcsón, most azonban magukat is felülmúlták - illetve árban alul.

A Jensen RS minőségben a Magnat Bull Power hangszórócsalád színvonalán van, viszont árban bőven a Bull Power árának fele alatt. Magyarországon először kapható a Jensen RS, és a gyártó és a SuráyniHIFI olyan árat alakított ki, hogy az emberek megismerjék és megszeressék.

Azok az autótulajdonosok, akik az autók gyári hifi rendszere mellett kínozták ez idáig dobhártyáikat, azoknak is lehetőségük nyílik arra, hogy megismerhessék a minőségi zene nyújtotta élvezeteket, anélkül, hogy egy pillanatra is elgondolkodnának azon, hogy árban megéri-e vagy sem?

Ez a hangszórócsalád talán képes lenne felborítani a magyar hifi piacot. A kérdés csak az, hogy ki lesz részese az őrületnek és ki az, aki kimarad belőle?

További információt a https://www.suranyihifi.hu weboldalán találhattok.

A fenti cikk a Surányi Autóhifi ajánlásában jelent meg oldalunkon.

cím:

1087 Budapest, Kerepesi u. 27/a

mobil:

06 20 943 2267

email:

[email protected]

web:

https://www.suranyihifi.hu