Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A G-Power nem hagy kivetni valót legújabb alkotásával, a módosított luxusbálna ugyanis 550 lóerővel és 740 Nm-rel rendelkezik.

Mint elsőszámú tuner, a G-Power elsőként kínál teljesítménynövelő kompresszor csomagot a legújabb fejlesztésű Valvetronic BMW motorokhoz. Az 5,2 literes motor ezzel a csomaggal kiegészítve 5,5 másodperc alatt repíti 100 km/óra fölé a 2,2 tonnás 7-es BMW-t. A sportautók közé avanzsált behemót végsebessége pedig nem kevesebb, mint 310 km/óra. A 740 Nm-es forgatónyomaték mellé a kuplung szerkezeten is módosítani kellett, mely jelen állapotában már akár a 800 Nm-t is elbírja.

G-Power Highline néven egy design csomagot készítettek a 7-eshez, amely új első és hátsó lökhárítókat, valamint új küszöbspoilereket tartalmaz. Az elemek műanyag és karbon keverékéből készültek így grantálva a maximális minőséget és persze a súlycsökkentést. A hátsó traktuson négy tekintélyt parancsoló krómozott kipufogóvég, valamint két sport dob gondoskodik a tökéletes V8-as hangzásról.

A 22 colos sokküllős polírozott felnik és a rajtuk feszülő nagyteljesítményű Michelin abroncsok is a minőséget türközik. A sebesség mellett nem elhanyagolható tényező a biztonság, e téren sem szerénykedtek a G-Power munkatársai: a Brembo tárcsákkal együttműködő G400-as nagyteljesítményű fékrendszerável látták el a G7-est.