Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A maga kategóriáját teljes mértékben toronymagasan uraló BMW M5-öst új köntösbe bujtatták a Lumma Tuning szakemberei.

A letisztult formákkal felruházott új M5-ös még vagányabb megjelenést kapott, mint gyári változata. Az optikai csomag tartalmaz egy mélyre húzott első köténytoldatot, új letisztított formájú első lökhárítót, egy pár beömlőkkel ellátott oldalsó küszöb spoilert, egy mini tetőspoilert, valamint egy új, szintén letisztult hátsó lökhárítót integrált krómozott iker kipufogóvégekkel.

A megjelenés mellett egy kis plusszal is megtoldották az amúgy sem gyenge motorban teljesítő lovak számát, amelyet az új sport kipufogórendszernek tudhatunk be. A rendszer 4 db 90 mm átmérőjű krómozott ovális végen keresztül kommunikál a külvilággal, nem is akármilyen hangzás mellett.

További optikai elemek a sötét tónusúra fényezett hátsó lámpabúrák, valamint a karbon keretes BMW vesék. Az összhatás kedvéért új, 9x20 colos ML, sok küllős sport felniket szereltek a gépsárkány alá, amelykre elöl 255/30 20”-os hátul pedig 295/25 20”-os nagyteljesítményű Kumho abroncsokat húztak.

Természetesen ezt az optikai szettet nem csak az M5-ös lehet rendelni hanem bármelyik másik 5-ös BMW-hez is. A szett ára egyébként 3272 Euró - felnik és abroncsok nélkül.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!