Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Idén Bondenseeben mutatták be először Európában a West Coast Customs legújabb üdvöskéjét, egy teljesen átalakított Shelby Mustangot. A 22 colos Lexani felniken gördülő 500 lóerős és 640 Nm-es forgatónyomatékkal rendelkező erőgép 4,2 másodperc alatt teljesíti az állórajtos 100km/órás gyorsulást.

A Shelby optika terén középen versenycsíkokkal kettéválasztott egyedi fényezést kapott, mindemellett új első és hátsó lökhárítóval, valamint egy méretes hátsó szárnnyal egészítették ki. Az orr részre 4 ködlámpát applikáltak, a hátsó lámpák búráit pedig lesötétítették.

A belső térben mindent fehér illetve fekete bőr borít, krómkeretet kaptak a műszerek és a kijelzők, valamint lépten-nyomon a WCC logójába botlunk. A középkonzolon találunk egy 7 colos Sony monitort, melyen keresztül a hangtechnikát, valamint a Sony DVD-s egységet vezérelhetjük. A Mustangnak HIFI terén sem kell szégyenkeznie: 3 darab 10 colos mélynyomó, 2 erősítő és 6 további kisméretű hangszóró gondoskodik a megfelelő hangzásról.

A West Coast Customs által készített Shelbyből mindösszesen 25 darab készült, ezek vételára darabonként potom 175.000 dollár, amit a mostani ingadozó árfolyam mellett felesleges is forintra váltani.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!