Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Subaru Impreza az egyetlen olyan rally adottságokkal rendelkező utcai autó, amely kisebb módosításokkal könnyedén harcba száll az N csoport serlegéért. Az olasz LESTER tuningműhely optikai csomagja éppen e tulajdonság kihangsúlyozására épül: teljes mértékben az autó rally mivoltját kívánják érzékeltetni, lévén a forgalomban kapható csúcs verzió - a WRX STi - a rally világbajnokságokon szereplő Impreza utcai változata.

Az új optikai csomag teljes mértékben rallys spoilereket tartalmaz: légbeömlő a tetőn, fényszóró szemöldökök, teljesen új, karakteresebb első lökhárító, kiegészítő köténytoldattal, új hűtőmaszk borítás, amellyel az új márkaarculatot szeretnék emberbarátibbá varázsolni, M-stílusú integrált LED-es irányjelzővel ellátott, Subaru kékre fényezett visszapillantó tükrök, 1 pár küszöb spoiler, valamint végül, de nem utolsósorban új hátsó lökhárító, és integrált féklámpával ellátott WRC stílusú hátsó szárny.

A szemöldök, az első valamint a hátsó lökhárító karbonból készült, minden más műanyag és polietilén keveréke, kivéve a visszapillantó türkök, amelyek alumíniumból készültek. A LESTER által elkészített demó autó 19 colos, sokküllős polírozott alumínium felniken gördül, elől 8,5x19-es míg hátul 9,5x19-es méretben. A felniken 235/35/19 illetve 255/30/19-es Pirelli P Zero Rosso abroncsok feszülnek. Az olaszok az optikam ellett az alap állapotában is sport kipufogórendszeren módosítottak, méghozzá egy új Inoxcar hátsó dobbal és krómozott kipufogóvéggel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!