Van kis hazánkban egy rendezvény, amiben eddig képtelenek voltunk hibát találni. Rengeteg kiállító, tuning autók százai, folyamatosan fejlődő és igényes felhozatal – ez bárhol előfordulhat. De az a hihetetlen hangulat, csaj- és mellmennyiség, ami a Devil Tuning találkozókat jellemzi, évről-évre kötelező dátumként írja be az eseményt naptárunkba.

Idén július 30-án, vasárnap negyedik alkalommal kerül sor a Devil Tuning Országos fesztiválra, mely a nagy sikerrel zárult tavalyi találkozóhoz hasonlóan, a Nagyerdei Stadionban kerül megrendezésre. A fesztivál országos BMW és Volkswagen találkozó is lesz egyben (ez utóbbi a VWDepó támogatásával), mindemellett idén külön részt kapnak a Carstyling.hu tuning autós közösségének tagjai is, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A programok igen színes skálát mutatnak: a H.U.M.M.A. hangminőség és az EMMA-PIONEER hangnyomás-verseny mellett, Magyarországon ezen a rendezvényen debütál először az E.M.M.A. RACING tuning szépségverseny, melyet hazánkon kívül még 30 országban indítottak el. Természetesen ez a hangminőség, és a hangnyomás versenyekhez hasonlóan ez a kategória is önálló EB döntős versenyszám lesz. A rendezvény másik különlegessége - a rengeteg testfestett lányon kívül - a vizifoci: az idén először megrendezésre kerülő sportágban különböző márkatárs kedvelői küzdhetnek meg egymással (VW, Opel, Suzuki, stb.).

A rendezvény pontos programját a fenti szórólapon olvashatjátok, az biztos, hogy az eddig jól bevált dolgokra most is sor kerül. Ismét lesz fehérnemű és fürdőruha bemutató, gyerekeknek cross és quad lehetőség, nitrós, robbanómotoros modell autók bemutatója, versenye, ingyenes Playstation sátor és persze rengeteg vásárolnivaló. Mindemellett először látogat el Debrecenbe az ország leggyorsabb dragster autója, mely a nap folyamán többször is beindításra kerül.

A rendezvény előtti szombat (29-én) este, kedvcsinálóként a Cora parkolójában találkozóra és ingyenes drift bemutatóra kerül sor, melyre a szervezők minden helyi autóst szeretettel várnak.