Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Hamann ismét munkához látott és kezelésbe vette a legújabb, 2006-ban ráncfelvarráson átesett Minit. Az Brit Mini németországi látogatása után nem csak külsőben, hanem hangzásban és kezelhetőségben is sokat változott.

Egy biztos, egy Mini mindig feltűnő jelenségnek számít. Szerencsére a Hamann nem esett túlzásba az új koncepció elkészítése során: sportos ugyanakkor szolid ruhába öltöztették az autót. A változtatások sorát kezdjük talán az optikával. A Hamann aerodinamikai csomagja egy nagyobb leszorító erőt biztosító első, és egy diffúzoros hátsó lökhárítót, valamint ízléses küszöb szettet foglal magában. A végeredmény láttán, akár indulhatnánk a Mini kupában is - ezt tovább hangsúlyozza a verseny zászlós dekoráció is.

A Hamann természetesen most sem hagyhatta ki a szokásos tuning elemeket: méretes felni és ültetett futómű. Felni terén a legbrutálisabb lehetőség a 18”-os Anniversary I-es alumínium garnitúra elől 215/35 hátul pedig 225/35-ös abroncsokkal. Az ültetést, és egyben a jobb kezelhetőséget egy új, elől 50mm-ig, hátul pedig 30mm-ig állítható futóművel oldották meg.

Egy szó erejéig kitérnék a Hamann Mini teljesítményére is: változatlan... Azonban plusz lelki lőerők érdekében felszereltek egy sportos hangzást biztosító kipufogó rendszert.

A Mini belseje alaphelyzetben is ötletes és dízájnos munka. A Hamann számára azonban ez nem volt elég, és egy további, alumínium vagy karbon elemekből álló csomagot készítettek az autóhoz.

A Hamann természetesen bármilyen megvalósítható egyedi igényt is szívesen fogad.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!