Még a hétfői napon 18:00 óráig lehet jelentkezni a március 24-25-i szegedi show szombati tuning-találkozójára, és vasárnapi hangnyomás versenyére! Aki kiállítani/megméretni jön autóját, regisztráljon, egyébként nem fog tudni autóval részt venni a rendezvényen! Aki pedig már regisztrált, itt olvashatja további információkat, valamint a rendezvényen történő részvétel szabályait.

FIGYELEM! AZ ALÁBBIAK CSAK A TUNING TALÁLKOZÓRA / HANGNYOMÁS VERSENYRE ÉRKEZŐ AUTÓSOKRA VONATKOZNAK! AKI LÁTOGATÓKÉNT ÉRKEZIK, BÁRMIKOR JÖHET, ÉS A KÜLSŐ, 600 FÉRŐHELYES PARKOLÓBAN TUD MEGÁLLNI!

Március 24. szombat

A kiállítási csarnok udvara Tuning autós találkozónak ad otthont melyre szeretettel várunk minden átépített autót és tulajdonosát. Mivel ez a nap az optikáról fog szólni, elsősorban ilyen téren, jelentősebben módosított autókat várunk a helyszínre, egy évadnyitó Show’n Shine megmérettetésre. A megjelent autók mindegyike nevezhet a show szépségversenyén, melynek elbírálását szakavatott belga tunerek fogják végezni. A nevezés feltétele a 2007-es Carstyling.hu klubkártya megléte, amit természetesen a helyszínen is meg lehet vásárolni. A szombati nap végén, számos kategóriában, összesen 29 kupát fogunk kiosztani!

Március 25. vasárnap

A vasárnap a HIFI-ről szól majd, a program erre a napra: a nemzetközi db Cup hangnyomás verseny első fordulójára kerül sor a FUSION CAR AUDIO szervezésében! Az optikai megmérettetéshez hasonlóan itt is számos kupa és díj talál majd gazdára. A vasárnapi programra tehát elsősorban komolyabb HIFI-vel rendelkező A szabálykönyvet, és bővebb infókat megtaláljátok a www.fusionhifi.hu weboldalon. A mérés nyitástól folyamatosan történik majd, a Fusion kültéren elhelyezett sátránál, melyhez a versenyzők egymás után állnak majd autóikkal. Az utolsó nevezés végeztével, az eredményhirdetésre kb. 17:30-kor kerül majd sor.

Tudnivalók

A rendezvényen történő megérkezésre mindkét napon reggel 8:30-tól 12:00 óráig van lehetőség, a később érkezőket sajnos már nincs módunk beengedni! A gyors bejutás érdekében megkérnénk mindenkit, hogy a belépőjegyek árát, a klubkártyákat, vagy az elővételes jegyeket lehetőleg még a kapu előtt készítse elő! Autóval a rendezvény főbejáratán keresztül tudtok beállni (lásd ábra).

Az autókat a beérkezésük sorrendjében helyezzük el, a csarnok udvarának erre a célra fenntartott - jórész füves - területein. A kapott helyet az autók a programok, valamint a szépségverseny / hangnyomás verseny eredményhirdetéséig (17:30) nem hagyhatják el. Ez alól természetesen kivétel a hangnyomásmérésre történő besorolás. A kivonulás mindkét napon 18:00-tól, rendezett keretek között történik. A külső kiállítói területet zárásig (19:00) minden autónak és látogatónak kötelező elhagynia. A rendezvény területén megengedett maximális sebesség 20 km/h!

A helyszín korlátai, valamint a nagy érdeklődés miatt, nem biztos, hogy minden jelentkező be fog férni a területre. Amennyiben túllépjük a helyszín kapacitását, sajnos kénytelenek leszünk szűrni az autókat, és elsősorban a rendezvény arculatába leginkább passzoló gépjárműveket tudjuk beengedni. A jelenlegi állás szerint egyébként mindenki el fog férni, viszont aki még nem tette volna meg, sürgősen regisztráljon!

Jelenleg több, mint 350(!) regisztrált autónál tartunk.

A 20 általunk kiválasztott VIP belépős, valamint a jegyjátékunk nyerteseinek listáját a keddi híreink között találjátok majd, tulajdonosaikat pedig telefonon is értesítjük.

Aki nem autóval érkezik, érdemes elővételben megvennie a belépőt, nem csak olcsóbb, de a sorban állást is elkerülheti, ráadásul a mi dolgunkat is megkönnyíti a gyorsabb bejutással.