Már igencsak közeleg a hétvége, melyre fél éve készülünk: március 24-én reggel megnyitja kapuit szezonnyitó kiállításunk és találkozónk, melyre mindenkit várunk szeretettel! Végső infók itt!

Első és legfontosabb: a szombati találkozóra minden regisztrációt elfogadtunk, a parkoló pedig már kialakításra került, reggel fél 9-től 12-ig van lehetőség beállni. A később érkezőket sajnos már nem tudjuk beengedni! Mint már korábban említettük, a találkozó autói jórészt füves területen fognak állni, a kiállítás csarnok mögött. A gyep jó minőségű, egyenletes, egyúttal viszont határozottan megkérnénk mindenkit, hogy kultúráltan, max 20 km/h-s sebességgel, a rendezők utasításait követve vegye igénybe a területet. A megengedett sebesség túllépése, farolgatás, kapartatás szigorúan tilos és kártérítést von maga után. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy aki autóval érkezik, a kiállítási helyét este 18:00 óráig nem hagyhatja el, ugyanis nem fog tudni kiállni a területről! Aki rövidebb időre jön, a külső parkolóban foglaljon helyet. Többen kérdeztétek, kilépő pecsét lesz, a Carstyling.hu standjánál lehet igényelni, a főbejárat mellett.

A programok mindkét napon 12:00-tól indulnak, pontos programlistát és időpontokat a helyszínen találtok, ugyanis száraz és esős időre is más forgatókönyvünk van. Mindegyik programunkra mindkét napon sor kerül, továbbá bővültünk egy streetfighter show-val, melyet nem más, mint az egyik hazai legenda, BECMAN fog prezentálni, motoron és quadon egyaránt. Rossz hír viszont, hogy most már igen valószínű, hogy a dragster bemutató elmarad, a Pro Gear csapata a legutóbbi infóink szerint ha el is készül a géppel, akkor is valószínűleg csak kiállítani hozzák el az Awesome50-t. Gőzerővel dolgoznak jelenleg is a drag-en, nagyon készültek Magyarországra (az oldalukon is szerepel a megjelenés a shown), de sajnos - ahogy ezt korábban jeleztük is - rajtuk kívül álló okok miatt nem garantált a részvételük.

Programlistánk a két napra a következő:

Szombat

08:30-12:00: Kiállítói helyek elfoglalása
10:00-13:00: nevezés az amatör autós szépségversenyen
12:00: Backstep táncbemutató
12:30, Drift Show, Drift Angel és Action Man
13 óra Drift Taxi
14:00: Backstep táncbemutató
14:30: IMI Team gumiégetés bemutató
15:30: BECMAN Streetfighter és quad show (jó idö esetén)
16:00: Drift Show, Drift Angel és Action Man
17:00: Backstep táncbemutató
17:30: IMI Team gumiégetés bemutató
18:00: Amatör autó szépségverseny eredményhirdetés
18:30: Kivonulás megkezdése

Vasárnap

08:30-12:00: Kiállítói helyek elfoglalása
10:00-18:00: dB drag hangnyomás verseny
12:00: Backstep táncbemutató
12:30, Drift Show, Drift Angel és Action Man
13 óra Drift Taxi
14:00: Backstep táncbemutató
14:30: IMI Team gumiégetés bemutató
15:30: BECMAN Streetfighter és quad show (jó idö esetén)
16:00: Drift Show, Drift Angel és Action Man
17:00: Backstep táncbemutató
17:30: IMI Team gumiégetés bemutató
18:00: Profi autó szépségverseny és dB drag eredményhirdetés

Az időpontok tekintetében +-1 óra eltérés lehetséges! Programjainkat - a Streetfighter show kivételével - bármilyen időjárási körülmények között megtartjuk!

Autók tekintetében minden meghirdetett és promózott gép itt lesz, egyedüli kisebb változás, hogy az egyik Skyline helyett egy nagyon kemény meglepetésautót ígértek a belgák - amit még nekünk sem árultak el, mi, de elmondásuk szerint imádni fogjuk. Így összesen 4 Skylinunk lesz, 3 db R33 és 1 db R34, közülük az egyik R33 kivételével mindegyik GT-R típus! Az autók egyébként már a trailereken vannak és ezekben a percekben kezdik meg útjukat hazánk felé!

A következő napok számunkra már 100%-ig a készülődéssel fognak telni, e-mail helyett fontos kérdésekben inkább az infó számot hívjátok!

Továbbra is várunk mindenkit szeretettel, az 5.000 m2-es fedett csarnokunkban nagyon szép és komoly standok, autók lesznek, a külterületre pedig a jó időért mindenki mormoljon el egy esti imát :)

Aki nem autóval érkezik, mindenképpen érdemes elővételben megvennie a belépőt, nem csak olcsóbb, de a sorban állást is elkerülheti, ráadásul a mi dolgunkat is megkönnyíti a gyorsabb bejutással. A jegyeket holnapig még az összes eladóhelyünkön meg lehet vásárolni!

Végezetül pedig a fontosabb infók még egyszer:

Március 24. szombat

A kiállítási csarnok udvara Tuning autós találkozónak ad otthont melyre szeretettel várunk minden átépített autót és tulajdonosát. Mivel ez a nap az optikáról fog szólni, elsősorban ilyen téren, jelentősebben módosított autókat várunk a helyszínre, egy évadnyitó Show’n Shine megmérettetésre. A megjelent autók mindegyike nevezhet a show szépségversenyén, melynek elbírálását szakavatott belga tunerek fogják végezni. A nevezés feltétele a 2007-es Carstyling.hu klubkártya megléte, amit természetesen a helyszínen is meg lehet vásárolni. A szombati nap végén, számos kategóriában, összesen 29 kupát fogunk kiosztani!

Március 25. vasárnap

A vasárnap a HIFI-ről szól majd, a program erre a napra: a nemzetközi db Cup hangnyomás verseny első fordulójára kerül sor a FUSION CAR AUDIO szervezésében! Az optikai megmérettetéshez hasonlóan itt is számos kupa és díj talál majd gazdára. A vasárnapi programra tehát elsősorban komolyabb HIFI-vel rendelkező A szabálykönyvet, és bővebb infókat megtaláljátok a www.fusionhifi.hu weboldalon. A mérés nyitástól folyamatosan történik majd, a Fusion kültéren elhelyezett sátránál, melyhez a versenyzők egymás után állnak majd autóikkal. Az utolsó nevezés végeztével, az eredményhirdetésre kb. 17:30-kor kerül majd sor.

Tudnivalók

A rendezvényen történő megérkezésre mindkét napon reggel 8:30-tól 12:00 óráig van lehetőség, a később érkezőket sajnos már nincs módunk beengedni! A gyors bejutás érdekében megkérnénk mindenkit, hogy a belépőjegyek árát, a klubkártyákat, vagy az elővételes jegyeket lehetőleg még a kapu előtt készítse elő! Autóval a rendezvény főbejáratán keresztül tudtok beállni (lásd ábra).

Az autókat a beérkezésük sorrendjében helyezzük el, a csarnok udvarának erre a célra fenntartott - jórészt füves - területein. A kapott helyet az autók a programok, valamint a szépségverseny / hangnyomás verseny eredményhirdetéséig (17:30) nem hagyhatják el. Ez alól természetesen kivétel a hangnyomásmérésre történő besorolás. A kivonulás mindkét napon 18:00-tól, rendezett keretek között történik. A külső kiállítói területet zárásig (19:00) minden autónak és látogatónak kötelező elhagynia. A rendezvény területén megengedett maximális sebesség 20 km/h!

Alább pedig egy linkgyűjteményt találtok aktív fórumainkról a témában!