Az M.N.C. bemutatja:
V. Országos Jubileumi Devil Tuning
Tuning és Hifi Show
Debrecen

2007 május 13-án, vasárnap immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre Debrecenben a már hagyománynak számító országos Devil Tuning találkozó, amely idén a Tuning és Hifi Show nevet kapta, ahol ez évben is több mint száz egyedi építésű tuningautót csodálhatnak meg a látogatók.

A korábbi találkozókhoz hűen most is élvezhetjük majd a meghökkentő autócsodákat illetve a színes programokat. Azonban az idei tuningtalálkozó sok szempontból rendhagyónak számít.

Először láthatjuk Debrecenben testközelből a Halálos Iramban trilógia filmjeiben szereplő vérbeli tuningautókat - figyelem konkrétan a filmben szereplő eredeti autók jönnek - többek között a rózsaszínű Honda S2000-es, a piros színű Mazda RX 7- es és a legendás narancssárga színű Toyota Suprát.

Első alkalommal lesz tuning vásár és kiállítás a háttéripar élenjáróival, mint például a Supersprint kipufogó gyártó, Isotta, Raceland, Omp, ezek a cégek felelősek az egyedi építésű autók motor és optikai tuning alkatrészeiért. Idén először lesz retro autó kiállítás több tucat legendás autóval, többek között a Ferrari 208 GT, Maserati Indy, Nissan Sylvia Grand Prix, Ford Capri, melyeket akár meg is vásárolhatunk a helyszínen.

Az autótuning szerves részét képezi az autóhifi, mely iparág legjelesebb magyarországi importőreivel is találkozhatunk a Martin Car Audio jóvoltából itt lesz a Fusion, a Micro Dimension, Rockford Fosgate, Mac Audio, Audison, Audiovox.

Nem maradhat el idén sem a közkedvelt Országos Humma hangminőség- és EMMA Pioneer hangnyomás verseny, valamint a Carstyling tuning szépségverseny sem.

Az országos klubok is kiemelt szerepet kapnak, hiszen a Nagyerdei Stadion május 13-án ismét helyszínéül szolgál az országos Suzuki találkozónak valamint Seat, VW és BMW találkozóknak is.

A jó hangulatért a Rádió 1 által közismert és közkedvelt COOKY és MGee felel. A látványért pedig a Catwalk Model Agency gyönyörű modelljei gondoskodnak, akik egész nap rendelkezésre állnak egy fotó erejéig.

Közben a színpadon színes műsorok váltják egymást, fehérnemű, fürdőruha, és fitness bemutató, Nike Danceshow, és, hogy a kicsik se unatkozzanak lesz quadozási lehetőség, Forma 1 szimulátor, ugrálóvár és óriáscsúszda.

Egész nap fedett sörsátor, bográcsos különlegességek, meleg ételek, hideg italok, több száz férőhelyes fedett ételudvar vár mindenkit, így valóban izgalmas vasárnapi kikapcsolódást és felejthetetlen élményt kínálunk minden kilátogató számára.

Miért érdemes előre megvenni a belépőt?

Aki elővételben veszi meg a jegyet a tuningtalálkozóra, részt vesz a nyereménysorsoláson, amelynek fődíja az értékes nyeremények mellett a Quaestor Travel jóvoltából 2 személyes all inclusive luxus nyaralás a Török Riviérára, természetesen repülővel! Ráadásul, a jegy egyben értékes kupon is, mely felhasználható Debrecenben az Aktív Sport és Szabadidőközpontban, ingyen bowlingra, ingyen sportolásra vagy kedvezményes bérletvásárlásra.
Csak az elővételben vásárolt jegyek vesznek részt a nyereménysorsoláson!

A nyereménysorsolás a helyszínen május 13-án 17.00 órakor lesz.
További nyeremények:
4db Sport kipufogódob • 1db Xenon szett
1db Isotta pedálszett • 1db Isotta váltógomb...

Idén is kiállíthatja bárki a tuningautóját?
Igen! Bárki elhozhatja és kiállíthatja tuningautóját. Akik a találkozókra érkeznek reggel 7 órától állhatnak be a helyszínre! Ezen kívül mindenki, aki feliratkozik a www.deviltuning.hu weboldalon, egy 200 darabos virtuális fotóalbumot kap a Tuning és Hifi Show képeiből, melyet emailben utólag küldünk el.

Mennyibe kerül a belépő?
Elővételben: 1.200 Ft - csak az elővételi jegyek vesznek részt a nyereménysorsoláson!
Helyszínen: 1.500 Ft
10 éves kor alatt a belépés INGYENES!
Bővebb információ: 52/ 320-444

Hol lehet jegyet vásárolni?
• Devil Tuning, Db. Kishegyesi út 23. tel.: 70 2345 600, 20 599 6105
• Rádió 1 szerkesztőség, Db. Kálvin tér
• Ladies & Gentlemen szerkesztőség, Db. Akadémia u. 94.
• Martin Car Audio, Db. Apafi u. 119.
• Telemobil 96 Kft., T-Mobile partner, Db. Tesco Áruház
• Telemobil 96 Kft., T-Mobile partner, Db. Csapó u. 4.
• Telemobil 96 Kft., T-Mobile partner, Db. Piac u. 16.
• Barnakellékes üzlet, Nyíregyháza Szent István u. 1. (Luther ház)